2777
2789
عنوان

روزه گرفتن در شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 42 پست
بچه یکساله ک شیرخوار مطلق حساب نمیشه ضمن اینکه شیرخشک هم میخوره له نطرم باید بگیرید

خب عزیزم دوست ندارم شیرخشک بخوره. چون مریض شدم و بیمارستان بودم یک هفته شیر خشک هم میخوره، میخوام شیر خشک رو کم کنم تا ایشالا حذفش کنم. نه اینکه شیر خودم کلا قطع بشه آخه تا دو سالگی شیر میخواد خب.

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا مال من به خوردن نبود فکرکنم هورمون هام قاطی شده بودن خیلی زجر او بود بچه هم درعذاب بود ...

ماشاالله قربون خدابرم نمیدوشیدی؟

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
ماشاالله قربون خدابرم نمیدوشیدی؟

چرا میریختم بیرون. شبا بیدارمیشدم میدیدم همه جام خیسه چندین بارتاصبح لباسامو عوض میکردم نمیتونستم یه مهمونی برم😢توبیمارستان یکی بوود میگفت من از هفت ماهگی بارداری کارم اینه تاصبح چندین بارلباس عوض میکنم هردومونم لاغرمردنی بودیم😂

خب عزیزم دوست ندارم شیرخشک بخوره. چون مریض شدم و بیمارستان بودم یک هفته شیر خشک هم میخوره، میخوام شی ...

من مگه گفتم شیر خشک بدین؟😀

شما گفتین هم شیر خودتون میخوره 

هم شیرخشک

هم غذا..منم طبق اون نظر دادم.

احکام روزه گرفتن با بچه شیرخوار مشحصه

💕

چرا میریختم بیرون. شبا بیدارمیشدم میدیدم همه جام خیسه چندین بارتاصبح لباسامو عوض میکردم نمیتونستم یه ...

وای ماشاالله بازمن بچه اولم شیرخشکی شددومی داغ برادردیدم شیرم کیفیت ندارد دخترهمسایمونم همینجوری حتمابچتم تپلیه،،🤗🤗🤗

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
من مگه گفتم شیر خشک بدین؟😀 شما گفتین هم شیر خودتون میخوره  هم شیرخشک هم غذا..منم طبق اون نظ ...

نه عزیزم 😄😄

ممنون. 

وای ماشاالله بازمن بچه اولم شیرخشکی شددومی داغ برادردیدم شیرم کیفیت ندارد دخترهمسایمونم همینجوری حتم ...

اره خیلی تپل بود تا 2ونیم سالگی شیر خورد فقط شیر بعد که قطع شد دیگه غذااصلا نخورد والان که 5 سالشه یه بچه لاغرو بدغذابه تمام معناست تنهاغذاش سیب زمینی سرخ کرده و پیتزاس گاهی ماکارونی همین😓یه دونه برنج تااین سن نذاشته دهنش

گلم یه سوال دارم تو تاپیک های قبلی دیدم دنبال شکم بند برای بعد زایمان بودی میخواستم ببینم کدوم خریدی ؟ خوب بود ؟ 

منم دقیقا دارم همون عکس دوم که گذاشتی از دی جی 

میخرم. خوبه؟ یکم راهنمایی م میکنی

گلم یه سوال دارم تو تاپیک های قبلی دیدم دنبال شکم بند برای بعد زایمان بودی میخواستم ببینم کدوم خریدی ...

سلام عزیزم، من دومی رو خریدم. خیلی هم استفاده کردم. بده شوهرت برات ببنده حسابی بکشه سفت بشه. فقط اشکالش اینه که بعد یک ماه قشنگ چین میفته روش و هر باید صافش کنی یا مرتبش کنی. من آخرش اتو میزدمش که صاف بشه. 

فک کنم مدل اولی ازین نظر بهتر باشه مطمئن نیستم و اینکه من اسمال خریدم. 

بعد از حدود دو ماه هم گن عادی می پوشیدم. 

سلام عزیزم، من دومی رو خریدم. خیلی هم استفاده کردم. بده شوهرت برات ببنده حسابی بکشه سفت بشه. فقط اشک ...

مرسی جوابم دادی گلم 😘😘😘😘

پس اسمال گرفتی . منم قبل بارداری لاغر بودم خدا بخواد تیر زایمان میکنم همش نگران شکمم هستم که جمع میشه یا نه!

من احتمالا سزارین کنم... بلافاصله بعدش شما بستی شکمتو؟ راحته ؟ آخه به من میگن عمرا بتونی ببندی بخاطر درد بخیه