2777
2789
عنوان

شما هم واسه عید هیچ ذوق و شوقی ندارید یا فقط من اینجوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست

بعد دلم برا بچه هام سوخت گفتم لااقل اینا یه کم حال و هوای عید بگیرن رفتم تخم مرغ آوردم رنگ کنن انقدر دعواشون کردم بدتر شد، همه زندگی رو رنگی کردن

میخواستم کیک هم با هم درست کنیم ذوق کنن دیگه کنسل کردم گفتم باز دعوا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دوس دارم زودتر تعطیلات تموم شه برم خونه خودم. کاش هیچکسم نیاد خونم. حوصله کسیو ندارم

منم مهمونی دعوتم میخواستم بگم مریضم نمیام اصلللااا حوصله ندارم امروز هم پریود شدم دیگه بدتر

منم مهمونی دعوتم میخواستم بگم مریضم نمیام اصلللااا حوصله ندارم امروز هم پریود شدم دیگه بدتر

من خونم شهر غریبه. ول کردم اومدم خونه بابام که خونه اونا نرم چون میموندم باید ۴ روز میرفتیم اونجا میموندیم اونام ۳ روز میومدن خونه من بمونن. اینجام بابام رو اعصابمه.

اصلا دوست ندارم کسیو ببینم. نه جایی برم نه کسی بیاد.

منم دیروز پریود شدم. البته غیر پریودیم همینقد حالم مسخرست

بنفشه🍃

باز شما خرید کردی

من نه خرید کردم

نه موهامو رنگ کردم

نه اصلاح کردم

جفت بچه هام سرماخوردن

الان داشتم گریه میکردم به حال خودم😭😭😭😭

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨