2777
2789

۳۱ سالمه الان نزدیک هشت ماهه که اصلا حوصله هیچی ندارم نه به خودم میرسم نه به زندگی دوسال بنایی داشتیم با هزار امید خونرو تکمیل کردیم وسایل جدید گرفتم اما دلم نمیخاد برم اون خونه توهمین خونه قراضمون نشستم حوصله عیدم ندارم نه هفت سین چیدم نه هیچی 🥲 قبلا اهنگ میزاشتم کلی میرقصیدم الان اصلا خوشم نمیاد  وقتی میرم بیرون به چهره خانوما نگاه میکنم میگم چطور اینقد حوصله دارن به خودشون میرسن همش فکر میکنم سنم بالا رفته 🥲 حالا یه بند ساده صورتمو نمیزنم ☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی گرفتی حالا احتمالا دلیلی داره 

نمیدونم درسته اینجا بگم یا نه  سیگاری بودم دقیقا همین هفت ماه که سیگارو کنار گذاشتم اینطوری شدم بنظرت از اونه ؟ 

منم سی سالمه تازه چند وقت میشه وارد سی سالگی شدم... اصلا برام فرقی نداره که چندسالمه...مگر سن کی ثابت میمونه که سن من ثابت باشه....ده سال دیگه حسرت سن امروز میخوری....تا زندگی هست لذت برد 

نمیدونم درسته اینجا بگم یا نه  سیگاری بودم دقیقا همین هفت ماه که سیگارو کنار گذاشتم اینطوری شدم ...

یعنی هفت ماهه ترک کردی و هفت ماهه دلت غم داره؟ 

این وسطا اتفاقای دیگه نیفتاده؟ 

بنظرم وقتی ترک میکنی باید حالت بهتر بشه

اگه بیشتر از سه هفته ست که مدام حالت اینجوریه افسردگی داری، من خودم همینم و درکت میکنم البته برا من دلایل زیادی داره و دارو استفاده میکنم به تازگی 

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
یعنی هفت ماهه ترک کردی و هفت ماهه دلت غم داره؟  این وسطا اتفاقای دیگه نیفتاده؟  بنظرم ...

دقیقا اره هفت ماهه از همون موقع علایم افسرذگی گرفتم فقط چند بار مریضی سخت گرفتم