دقیقا و چه زود سال دیگه تموم میشه من یه کار اداری دارم نتونستم برم انجامش بدم حالا یکشنبه میتونم برم دنبالش.
لطفا برام دعا کنید به خوبی پیش بره🙏
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
برای من خیلی طول کشید اخه میدونی من از خونم راضی نیستم و زجر اورترین سال برام بود اگه خدا بخواد تو عید اسباب کشی داریم زودتر از موعد داریم بلند میشیم چون من خیلی تا الان تو این خونه زجرکشیدم من اپارتمان رو دوست ندارم عین زندانه بیشتر وقتم هم خونه هستم روانی شدم تو این زندان امسال عین زندانیا زندگی کردم چون دلم به خونه خوش نیست اصلا حوصله نداشتم برم بیرون اونقدر خونه موندم که روانی شدم البته اوایل بچمو میبردم مدرسه از ۷ صبح تا ۱ ظهر تو خیابونا الاف میگشتم تا خونه نرم تا این حد از اپارتمان بدم میاد الان هم زودتر از موعد داریم میریم ولی چقدر دیر میگذره امسال چند بار مریض شدم چون اعصابم ضعیف شد بدنم ضعیف شده راه به راه مریض میشم پریودم هم عقب افتاده یه ویلایی پیدا کردیم ولی انگار زمین و زمان دست به دست هم داده من از اپارتمان خلاص نشم اخه بنگاه گفت ۲۷ یا ۲۸ اسفند راضیش میکنم بره ولی قبول نکرد گفت تا ۲ فروردین بلند نمیشم خدا کنه ۲ فروردین بره من دیگه خسته شدم مطمئنم اونجا هم برم از بس اینجا زجر کشیدم به دلم نمیشینه بازم ایراد نداره فقط از اپارتمان برم عین کابوس شده واسم. نه عید واسم مهمه نه خرید نه سفره هفت سین فقط از اینجا برم هرچه زودتر.