سلام
بچه ها من یه چند روز دیگ تولدمه برنامه خاصی براش ندارم هرسال بابام خودش منو میبره یه شب قبل برام کیک و وسیله و دکور و... اینا میگیره و اصرار داره هرسال جشن بگیرم و دوستامو دعوت کنم یا خونوادگی یا هرچی ولی همیشه روز تولدم نااحته پریسال خیلی اعصابم خورد شد روز تولدم بازم بابام ناراحت بود خیلی عصبی شدم و ازش پرسیدم چرا گفتش که بزرگ شدنتو میبینم ناراحت میشم نمیدونم از مامان و خالم که میپرسم میگن منطقیه چون اون یه پدره و نمیخاد بچه هاش ازش دور بشن ولی بقران من سال به سال با بابام صمیمی تر میشم اصن هم دوری پیش نیومده ولی اون همیشه این حرفو میگه نه تنها روز تولدم همیشه دور هم که نشسته باشیم میگه که من بزرگ شدنتو میبینم خیلی ناراحت میشم الان امسال واقعا میخام بی سر و صدا تولدم بگذره حاضرم هرکاری کنم امسال کسی یادش نیاد تولدمه نه جشنی میگیرم نه چیزی واقعا دارم اذیت میشم اصن منطفی نیست این رفتارش اینجاش منو میکشه که خودش هر سال اولین نفر بم تبریک میگه و هدیه میده ولی همیشه ناراحته وسط سال هم برمیگدره یه دفعه بم گف میدونی چرا روز تولدت ناراحتم گفتم چرا گف بخاطر همین داستان اصن خیلی ناراحتم و نمیخام بابام ناراحت باشه ولی باید این اخلاقشو درست کنه چیکار کنم؟