2777
2789
عنوان

خواب شهید ابراهیم هادی رودیدم

762 بازدید | 21 پست

عجیب بود...

من تا حدودی ایشون رو میشناسم...

ایشون شهید گمنامن 

و من خواب دیدم جنازه ایشون پیدا شده و قراره ایشون رو دفن کنن و سنگ قبرشون هم دیدم البته از دور قرار بود یه مزار خیلی قشنگ براشون درست کنن بعد با خودم گفتم هر دفعه که اومدم اینجا بالا سر مزارشون یا قرآن میخونم یا یه دعا مثل زیارت عاشورا

بنظرتون تعبیرش چیه

نزار تقویم واست تصمیم بگیره😐تولدت مبارک😂

😍😍😍😍😍😍😍🤩

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر انشاالله

چقدر این شهید دوست دارم🥲🖤

به قول گفتنی همه چی تمومه

عزیز خداست

خوش به سعادتش🥹

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴