2777
2789

قطعا نه 

وقتی هی دارن میگن سفر برون شهری نداشته باشین ...اون وقت شما پامیشین برین بروجرد؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی از شهرهای خوزستان هستم ،بارونه ولی فعلا که شدید نیست

صاحب این اکانت هم جاه طلبه هم آسوده خواه،هم میدونه هم نمیدونه،هم عاقله هم دیوونه،ولی همه این آدم یه نفره یه نفر که میخاد نباشه ولی باشه...
میخوایم بریم پیش پدر مادرمون

آهان ولی کاش امروز می رفتین به نظرم 

فردا همه جا شدیده 

بزارین بعد ۷ فروردین برین تا اوکی شه هوا

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

همون مجبوریم امسال دیر بریم

آفرین دیرتر برید. ببین چی اعلام کردن
 لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، در نواحی کوهستانی کولاک برف، احتمال سقوط بهمن در دامنه‌های برف‌گیر، صاعقه، رانش زمین و ریزش سنگ در نواحی کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت بویژه چادرهای مسافرتی و خسارت به صنعت کشاورزی.