2777
2789
بالتش تکون بده و خودت بزن به خواب🙃

اخه خودشو بیدار کردم گفت باشه باز که خوابید شروع شد😂😐

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
ما شیرازیا میگیم پنجیر(نیشگون)بگیر😂😂😂

چه قشنگ میگین😂اینم فکر فکر خوبیه🤔فعلا دارم تحمل میکنم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی 😂من بیدارش کردم بهش گفتم گفت باشه باز که خوابید شروع شد😂

😐😐همینو ک گفتم خر و پف شوهرم قطع شد منو سفت گرفته .دارم خفه میشم این زیر 🤣 راه حل بده 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
چه قشنگ میگین😂اینم فکر فکر خوبیه🤔فعلا دارم تحمل میکنم

😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

دهنت سرویسسسسسسسسسس🤣 تذکر لسانی😂😂😂

والا بخدا😂😂😂دیوونم کرده 

😐😐همینو ک گفتم خر و پف شوهرم قطع شد منو سفت گرفته .دارم خفه میشم این زیر 🤣 راه حل بده 

😂😂😂گازش بگیر

والا بخدا😂😂😂دیوونم کرده 

وای وقتی اعصابت خورده رو مخ ترین اتفاقا برات میفته😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

یکم بگذره بهتر میشه.  همسر منم اینجوره من سعی میکنم زودتر ازش بخوابم وگرنه با صدای خروپفش خواب ...

خدا کنه ...اخه عجیب بود تو این سه ماه واقعا اولین باره ادم اصلا خوابش نمیبره

وای وقتی اعصابت خورده رو مخ ترین اتفاقا برات میفته😂😂😂

دقیقا اصلا انگار کوچک ترین حرکات اون ادم هم تو مخت میره😂

دقیقا اصلا انگار کوچک ترین حرکات اون ادم هم تو مخت میره😂

😂😂😂

😂😂😂گازش بگیر

مشخصه بیداره و داره ادا در میاره 😐🤣هر چی هولش میدم باز میاد 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
مشخصه بیداره و داره ادا در میاره 😐🤣هر چی هولش میدم باز میاد 

اخیییی دلش میخواد سر به سرش بذاری😂

اسی ما گوش میدیم غر بزن 

نمیدونم چرا ازت خوشم اومد 😁