2777
2789
عنوان

چیزی که میخوام بگم شبیه خرافاته ولی نیست... تجربه خودمه_ مجردها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@معدهعصبی4  

@فلفل_شور  

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب اگه متاهلی این کارو نکن ، فک کردم خودت مجردی ، من باشم دوست متاهلم بم بگه ناراحت میشم 

نه اصلا نمیگم میدونم ناراحت میشن دو تاشون که طلاق گرفتن سه تاشونم ازدواج نکردن اصلا ولی حرفش که میشه میفهمم چقدر دلشون میخواد ازدواج کنن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

به من بگو 😂😂 منم دعا کن ۲۹ سالمه 

الاهی بگردم‌باشه😂😂😂یه سال از خودم بزرگتری میگم نی نی مم دعات کنه سفید بخت و نیک بخت بشی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست