2777
2789
عنوان

آخرین باری که گریه کردی کی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 64 پست
ساعت ۴ صبح دیروز،،انقدر گریه کردم نفسم گرفت و کل تنم سر شد🖤من تا قیامت میتونم گریه کنم بدون مبالغه، ...

میخوام بدونی چقدر با پوست و استخونم درکت میکنم

اشکی که هیچوقت بند نمیاد بغضی ک همیشه تو گلوته💔🥲امیدوارم حالت بهبود پیدا کنه🌱

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
گریه ی درونی که ۲ ۳ دقیقه پیش گریه ی بیرونی که اشک بریزم خیلی وقت پیش

اسیبی که اون گریه درونی میزنه خیلی بدتره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه روز پیش 

الآنم یادم میاد بغض میکنم 

منو زن داداشم باردار هستیم 

همه به اون میرسن و هواشو دارن و درباره بچه ش حرف میزنن و قربون صدقه بچه ش میرن 

اما کسی درباره بچه من حرفی نمیزنه 

خیلی دلم شکسته 

مادرم خییییلی فرق می‌زاره 

چند روز پیش کلیپ های حرم امام رضا و بین الحرمین دیدم ، راحت ۲ ، ۳ ساعتی گریه کردم ولی آخریش امشب ...

🤣🤣واییی

چه فیلمی هست میبینی خواهر

منم همینطورم سر سریال ها سکانس های غمگینش گریم میگیره میدونم بازیگره زندس ولی گریه میکنم🤣

هفته ی پیش.

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

دو سه روز پیش  الآنم یادم میاد بغض میکنم  منو زن داداشم باردار هستیم  همه به او ...

چرا باید فرق بزارن عزیزم؟؟شاید تو دوران حساسی هستی عزیزم ریز بین شدی

اگرم حقیقت داره این موضوع واقعا متاسفم براشون

همین که سایه شما و همسرت بر سر کوچولوتون باشه کافیه 🌱

خوشبحالتون پس چرا من نمیتونم گریه کنم؟ چرا قدرت گریه کردن و ندارم ؟ چرا فلج شدم واقعا فلج شدم قدرت ا ...

دقیقا منم

دلم میخواد از ته دل گریه کنم بریزم بیرون ولی بغضم نمیترکه 

مثلا خیلی وقتا خواستم گریه کنم گفتم نه زشته یکی میبینه میرفتم تووحموم زیر دوش اونجا دیگه بغضم نمیترکید هرکار میکردم ک اشکم در بیاد نمی اومد🥲

میخوام بدونی چقدر با پوست و استخونم درکت میکنم اشکی که هیچوقت بند نمیاد بغضی ک همیشه تو گلوته💔🥲ام ...

کاش هیچ کس حال منو درک نکنه و مث من نباشه😞دو سال سه ماهه اشکم بند نیومده،به معنای واقعی دنیا برام جهنم شده و میدونم هیچوقت خوب نمیشم چون کسی که دلتنگشم دیگه توی این دنیای لعنتی نیست😭وقتی میدونم دیگه هیچوقت بهارو نمیبینه بارونو نمیبینه،خونش سرد و تاریکه و قلب مهربونش دیگه نمیزنه چجوری زندگی کنم ؟مجبورم بخاطر بچم سفره هفت سین بزارم ولی وقتی میزارم تمام هفت سین های عمرم که داداشمم بود میاد جلو چشمم و دلم میخواد دنیا وایسه،دوس ندارم هیچجا برم دوس دارم قایم شم تو خونه بهارو نبینم...

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
چرا باید فرق بزارن عزیزم؟؟شاید تو دوران حساسی هستی عزیزم ریز بین شدی اگرم حقیقت داره این موضوع واقع ...

کلا تو خونه ما خیلی فرق هست بین بچه ها 

نه از حساسیت نیست 

اتفاقا به خواهرم گفتم گفت می‌دونم به مامان هم گفتم 

.

.

مثلا مادرم داشت تلفنی بام صحبت میکرد 

شدیییید قربون صدقه بچه ش می‌رفت 

گفت تکون خورده 

گفتمش مال منم خیلی وقته تکون میخوره 

حرف رو عوض کرد 

از پشت گوشی اشکام اومد تو چشمام 

🤣🤣واییی چه فیلمی هست میبینی خواهر منم همینطورم سر سریال ها سکانس های غمگینش گریم میگیره میدونم ب ...

😂😂😂😂

برای بار هزارم دونگی و فرار از زندان دیدم و همچنین چند ماه پیش جومونگ رو و بروسلی رو

ببین اگه نذارن ، خودم میریزم رو فلش و میبینم 😂😂😂

وایی مرض دارماااا

همین الان فرار از زندان از قسمت اول بذارن بازم میبینم هر ثانیه‌شو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥