2777
2789

استامبولی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شویدپلو ، عدس پلو، میتونی هم سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز بذاری ...هم خیلی راحته و هم زمان زیادی سیر نگه میداره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شویدپلو ، عدس پلو، میتونی هم سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز بذاری ...هم خیلی راحته و هم زمان زیادی سی ...

یه سوال چرا من هر وقت شوید پلو یا عدس پلو درست میکنم مزه آب میده ؟

ولی مامانم درست میکنه خوب میشه

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
یه سوال چرا من هر وقت شوید پلو یا عدس پلو درست میکنم مزه آب میده ؟ ولی مامانم درست میکنه خوب میشه

اگه بابرنج هندی و پاکستانی میپزی شاید واسه اونه ...

من تو شویدپلوهام ی حبه سیر هم خورد میکنم خوشمزه میشه، عدس پلوهامم ی کم پودر دارچین و زعفرون میزنم اگه گوشت چرخ کرده هم باشه با یه کم عرق هل و کشمش و زعفرون میریزم روش ....عالی میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....