2777
2789
عنوان

اوایل بارداریمه یسوال

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 46 پست
من دو ساله ک تو اقدامم خاهر فک میکردم درد الکیه ولی اصلن نمیتونم تکون بخورم  بالای سینه هام ...

چرا همین امشب بی بی چک نمیزاری ؟؟؟؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا خاهر مگ راهی هست جز امید😪

امید خیلی خوبه...قوی باش عزیزدلم..مطمن باش خدا نی نی تو نشونده ی گوشه که سر وقت و زمان مناسب بهش بگه بیاد ت دلت..ب حکمت خدا امید داشته باش...بزو آزمایشتم بده انشالله که مثبت

چون میترسم منفی شه تا لحظه ای ک پریود نیاد امید دارم😢 نمیدونی دو ساله چقد تو ذوقی خوردم و گریه کر ...

ای بابا .

چی بگم .انشاالله این ماه نتیجه بگیری .از این روزات لذت ببر بچه روان و آسایش برای آدم نمیزاره 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
آخه چرا بمنی نمیده ک آرزومه😭

متوسل شو به حضرت ابولفضل العباس محاله دست خالی برگردی .

من مذهبی و محجبه و سنتی نیستم ولی تا الان نشده پیشش دعا کنم دست خالی برم گردونده باشه ‌.

آخه چرا بمنی نمیده ک آرزومه😭

عزیزم ببین من ب این دعا خیلی اعتقاد دارم...خیلی حاجت ها گرفتم ...دعای ناد علی..بیا و به نیتی ک مخای نذر کن تا چهل روز روزی هفت تا بخون ...میتونی هم کمتر بخونی...ولی بنظرم روزی هفت تا چهل روز جواب میگیری...