2777
2789
عنوان

اوایل بارداریمه یسوال

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم خودمم سوزش پهلو داشتم 

من الان روزی چندتا خرما میخورم برای قلب جنین خوبه؟؟؟و اینکه ببخشید یبوست هم دارم میتونم آلوبخارا مصرف کنم؟خرما و آلو بخارا برام خوبه؟؟

من باردار شدم سینه هام و نوکش درد میکنه از همون شک کردم که باردارم که خداروشکر خدا منم لایق مادر شدن ...

منم فک میکردم ولی خب الا زده ب کتفم و قشنگ از سینه هام ی خط درد کشیده ب سمت کمرم همیطور هی میره پایین 

عزیزم برای قلب جنین چی خوبه..من هنوز سونو نرفتم یکم استرس دارم

به من گفتن چهار مغز بخورم با میوه و سبزیجات زیاد بخورم همین هفته رفتم سونو دای قلبشم شنیدم قربونش برم😍🥹گفت جنین سالم 

ترشحاتم دارم ولی زیاد نیست بی رنگ و کشداره مثل تخمکگذاری ولی دیروز ی ترشح قهوه ای روشن کشدار دیدم ...

ببین احتمال زیاد باردار هستی .ولی اینم بدون بدن وقتی میره تو اقدام از این لوس بازیا درمیاره که شبیه علاعم بارداری هست .شما زنگ بزن به همسرت بگو دو سه تا بی بی چک مارک های مختلف بخره بیاره اولی رو بزار اگر مثبت شد بقیش هم بزار .من خودم اینکار رو کردم .چون من هیچوقت موقع پریودی سینه درد نمیگیرم اما ماهی که باردار بودم سینه درد داشتم یکمم سینه هام متورم شده بود 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
من ترشح زیادی نداشتم ولی یه درد مثل درد پریود داشتم همش فک میکردم پریود شدم 

من ترشحاتم خیلی زیاد شده بود چون در حالت عادی ترشح نداشتم با خنده به دوستم گفتم نمیدونم چرا ترشحاتم انقدر زیاد شده کلافه شدم پد گذاشتم گفت قبلا اینجوری شدی ؟گفتم نه گفت مطمئن باش بارداری و بودم 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
ببین احتمال زیاد باردار هستی .ولی اینم بدون بدن وقتی میره تو اقدام از این لوس بازیا درمیاره که شبیه ...

من دو ساله ک تو اقدامم خاهر

فک میکردم درد الکیه

ولی اصلن نمیتونم تکون بخورم 

بالای سینه هام اتقد درد میکنه با پایین شونه هام ک دنده هاست

فقد دراز کشیدم از درد

میترسم تو ذوقم بخوره😭

معاینه کرد ک نکنه غده ای چیزی باشه ولی چیزی نبود گف چون اولین بارته مشکلی نداره بتا نوشت برام ول ...

عزیزم ب خدا بسپار خودش برات قشمگ حلش میکنه...استرس هم نداشته باش..منم اقدام ک بودم وایل همششش بهش فک میکردم..ولی این اه فقط سپردم ب خدا و بیخیال بودم..اصلا موقع اقدام ب بچه فک نمکردم..ببخشیدا فقط ب فکر خوش گذرونی بودم..که خداروشکر باردار شدم..شما هم بزن ب بیخیالی اگه خدای نکرده نشد باز ماه بعد اقدام کن...خسته و نا امید نشو خداخودش هواتو داره

من الان روزی چندتا خرما میخورم برای قلب جنین خوبه؟؟؟و اینکه ببخشید یبوست هم دارم میتونم آلوبخارا مصر ...

اره خوبه .برا یبوست هم آب انجیر هم خوبه .آب ولرم هم خوبه .اسفناج هم یبوست رو از بین میبره