2777
2789
عنوان

اوایل بارداریمه یسوال

276 بازدید | 46 پست

سلام وقتتون بخیر من تازه رفتم تو شش هفته ...امروز پهلوم میسوخت نمیدونم چرا واینکه پهلوی راستم هست وقتی ب همون سمت هم دراز میکشم میسوزه دلیلش رو میدونید؟و مشکل دارع الان ب شکم بخوابم؟؟ممنون میشم حواب بدید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن سه ماهه اول مورد نداره رو شکم بخوابی ولی سه ماه دوم باید بیشتر به پهلو چپ بخوابی چون بهتر به قل ...

ای جونم عزیزم...انشالله بسلامتی بغلش کنی...عزیزم بنظرت سوزش پهلوم از بارداریه؟؟

سوزش بخاطر لانه گزینی که اتفاق افتاده هست .یه بالشت یا پتو بغل کن به پهلو راحت بخواب به شکم نخواب چون نباید به نافت فشار بیاد

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

با اجازه اسی

خانما منم اقدامم یک هفته س سینه هااام به شدددددت درد میکنه نوکشونن همینطور

از دیروز درد زده ب کتفام و پایین شونه هام ینی دنده هام

خیلیییییی درد بدیه

بنظرتون از چیه امروزم موعدم بود؟

میدونی تخمدان هامو حس میکنم از اونجا نیست..دقیقا پهلومه

میدونم خودمم سوزش پهلو داشتم 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
با اجازه اسی خانما منم اقدامم یک هفته س سینه هااام به شدددددت درد میکنه نوکشونن همینطور از دیروز د ...

ترشحاتت زیاد شده ؟؟؟؟؟؟؟

یعنی ممکنه بخاطر بارداری باشه؟ بارداری ربطی به این دردا داره؟

شاید درد کتف تون از معده تون باشه...اخه من قبلا معده م مزد ب شانه و کتفم و حسابی درد وحشتناکی بود..و اینکه هم میگید سینه هاتون درد میکنه و از موعدتون گذشته انشالله که بارداری عزیرم...من تجربه ای ندارم...امیدت ب خدا باشه

با اجازه اسی خانما منم اقدامم یک هفته س سینه هااام به شدددددت درد میکنه نوکشونن همینطور از دیروز د ...

من باردار شدم سینه هام و نوکش درد میکنه از همون شک کردم که باردارم که خداروشکر خدا منم لایق مادر شدن دونسته