چشمش فکر کنم عفونت کرده . صبح دوتا چشماش قی کرده بود چسبیده بود بهم با اب گرم شستم . بعد داخل چشمش قرمزه و همش پره اشکه چشاش
چیکار کنم
فعلا دکتر در دسترسم نیست که ببرمش
کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
ای جانم عفونت کرده،سربع تر پماد تتراسایکلین یک درصد بگیر ،روزی سه باربراش بکش تو چشمش،بری داروخانه ب ...
چشم خیلی ممنون لطف کردی
کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
حتما ببر اورژانس بیمارستان با دستمال نخی تمیز پاک کن
چشم خیلی ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این قطرم خوبه دوتاش و باهم بزن ،پسر منم همین جور بود نگران نباش داروش همینه.
ایشالا خوب شه دعا کن زود خوب شه خیلی نگرانم
وای انگار بیماری مسریه دوتا از بچهای داداشم اینجوری شدن فقط با آمپول خوب شدن داخل چشاش ...
ایشالا زود خوب شه به اونجاها نرسه