18 سالگی یعنی اول جوانی. دوران نوجوانی تموم شد الان شدی جوان. مرحله اول جوانی تا 30 سالگی هست. دوران 30 تا 40 دوران کار هست. اگر میخوای موفق باشی تا سی وقت داری مسیرت رو مشخص کنی و توی اون مسیر به نتیجه برسی. ازدواج زود و دیر همه حرفه. هر وقت میوه برسه قابل استفاده است زیاد بمونه میگنده زود برداشته بشه کاله. میوه هر کس هم متفاوت هست. یکی 18 سالگی آماده ازدواجه یکی 28 سالگی هم نرسیده هنوز. کلی نصیحت دارم برات چی بگم😃
جوانی دوتا آفت داره یکی اینکه خودم میفهمم دوم اینکه بزار چیزهای که تست نکردم امتحان بکنم. این دوتا آفت رو خیلی حواست باشه. این دوتا خوبه اگر کنار تجربه بزرگتر ها باشه مسیرت رو خراب نمیکنه.
یکی دیگه اینکه این سنت اول کنجکاوی در مورد جنس مخالفه. اگر کسی بگه جنس مخالف برای من هیچ جذابیتی نداره مریضه. جنس مخالفت همیشه جذابیته. ولی خیلی دقت کن. هر کسی به اسم دوستی و عشق و محبت بیاد درست نمیگه.
یه نکته دیگه هم بگم برم. فوران میل جنسیت شروع میشه مدیریتش نکنی مدیریتت میکنه. اینو بدون لذت جنسی بمونه با همسر. تا اسمش نیومد توی شناسنامه ات نزار بهت دست بزنن.
اینقدر دخترا میان مشاوره که دختریشون رفته و الان بی آبرو شدن. همه رو یه جا خلاصه بهت گفتم. خلاصه خیلی دقت کن.