دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بخدا ک انقدر ناراحتم حتی حوصله گریه ندارم.. هیچ جارو ندارم برم.. حالم خوب نیست😭
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
فشار زندگی.. بیکار شدن همسرم.. حسرت زندگی.. هیچ پولی ندارم خرید کنم بقبه رو میبینم پراز بغض میشم 😭
اینجور پستا رو نگاه میکنم و فقط یاد اون زنهایی می افتم که ناشکر و قدر داشته هاشون رو نم ...
ناشکر!!! مگه شما میدونی من چقدر درد کشیدم اخه... من انقدر شکننده شدم ک تحمل مشکلاتو دیگ ندارم.. روحم خستس خیلی