2777
2789
عنوان

عروس تنبل

350 بازدید | 16 پست

بچه ها الان تاپیکاتون رو میخونم که میگید رفتید خونه مادرشوهرتون کار کردید خسته شدید دیگه نمیخادید کار کنید ، عروس ما ۲سال و نیمه عروسمون شده 

تو این دوسال هفته اول ظرفا رو اون می‌شست من اب میکشیدم 

بعدش اصلا

میاد خونمون ناهار میخوره جمع هم نمیکنه سفره رو 

تازه من مامانم دیسک کمر داشت کلا ور تخت بود حتی سر سفره هم نمیتونست بیاد 

بعد من غذا درست کردم سفره رو اوردم این جمع نکرد منم ۳ روز بود کار میکردم اعصابم خورد شد 

بعد بابام جمع کرد سفره رو 

این حتی نگفت بابا بدهه من جمع کنم لاقل

😑 

مامانمم هیچی بهش نمیگه 

امید وارم عروس شدم مثل عروسمون نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی مثل عروس و مادر شما

یکیم مثل مادرشوهرسابق من اونهمه کارمیکردم از در میرفتم تو مستقیم اشپزخونه 

حتی روزایی ک جنازمم زمین میشد با کلی سرم بزور سرپامیشدم و استراخت مطلق بودم باز زنگ‌میزدن بیاا خونمون کار داریم دست تنهاییم باینکه۴.۵تا دختر داشت 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
عروستون یه آدم بی مصرفه واقعا...دیگه آدم خونه مادرشوهر یه سفره رو جمع میکنه خیر سرش عضو اون خانواده ...

نه انجام نمیده ی بار من امسال کنکوری ام فرداش قلمچی داشتم و خیلی مهم بود این ۳ روز بود خونه ما بود چون هنوز تو عقدن بعد این چند روز من اشپزی میکردم مامانم دکتر بود به فاطمه زنگ زد گفت کامان مرغ درست کن بی زحمت واسه ناهار فردا ....( منظورش من) امتحان داره 

اومد به من گفت .... ( خطاب به من ) مامانت گفته مرغ درست کن 

یکی مثل عروس و مادر شما یکیم مثل مادرشوهرسابق من اونهمه کارمیکردم از در میرفتم تو مستقیم اشپزخونه&n ...

مامانم هیچی نمیگه ی بار رفته بود خونه عروسمون بعد این یک استکان چایی اورده بود مامانم همیشه ۲ تا میخوره 

بعد دومی رو مامانم میگه چایی میخام بازم بعد عروسمون به ابجی کوچیکش میگه ابجی کپچیکش هم لج میکنه میگه من نمیرم 

عروسمون هم بلند نمیشه بیاره 😑 من بودم واقعا میی گ ا یدمش ولی مامانم فقط اومده بود تو خونه ما به من تعریف میکرد زبون داشت جلو خودش یاربقیه از عروسش بد نمیگه