2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزه گرفتن یه چیز شخصیه مثل این جمله که میگه هر کی تو قبر خودش و فلان 

معیار ازدواج نیست من خودم روزه میگیرم ولی شوهرم نمیگیره

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

من باشم نمیگیرم...چون یکی از معیار های اصلی ازدواج اعتقاد طرف مقابلم به دستوراتیه که خدا واجب کرده...چیز زیادی هم نیست...کل سال داریم میخوریم فقط یک ماهشو یه ناهار نمیخوریم...یا کل روز با هزاران نفر حرف میزنیم سرجمع ۱۷ رکعت نماز میخونیم که میشه ۲۰دقیقه...خیلی سخته؟

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎

خب دنبال یکی مثل خودتون باشید  بعدا اذیت میشید از لحاظ دیگه میشه ولی و فردا توی زندگی قطعا بحث و جدل خواهید داشت

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
روزه گرفتن یه چیز شخصیه مثل این جمله که میگه هر کی تو قبر خودش و فلان  معیار ازدواج نیست من خو ...

زن و شوهر باید همدیگر و به کمال برسونن باید همو کمک کنن به خدا نزدیک بشن اگر زنت یا شوهرت بگه به من ربطی نداره برو هر گناهی میخوای بکن پس کی باید بگه؟

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎
آره پدرشوهرمن کلا نه روزه میگیره نه نماز میخونه  ولی مادرشوهرم هردوتاشم انجام میده  مشکل ...

میدونی حس میکنم روزه نگرفتن بین مردا بیشتر هست تا خانوما... پسری که بین کلی ادم بی‌روزه ، روزه میگیره  ... خب ادم معتقدی نیست؟  

میدونی حس میکنم روزه نگرفتن بین مردا بیشتر هست تا خانوما... پسری که بین کلی ادم بی‌روزه ، روزه میگیر ...

آخه ببین روزه و نماز یه اعتقاد کاملا شخصیه فکرنمیکنم خیلی روی روابط زناشویی تاثیری داشته باشه حداقل از نظر من اینجوریه ولی باز بستگی به طرف داره که تا چه حدی براش مهم باشه 

اگر میتونی یجوری بحث بنداز ازش بپرس