2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم نباید در برابر کار زشت دکتر سکوت میکردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 45 پست
من هروقت حالم بدبود میرفتم پیش همسرم غم دنیا یادم میرفت.تو بعلش ارامش خاصی داشتم

من تو وجود خودم انگار ازش خجالت میکشم بابت این اتفاق برا همین نرفتم، وگرنه خیلی دوسش دارم و واقعا کنارش آرامش دارم

منم مجرد بودم برا منم اتفاق افتاد سگ پیر تازگیام فوت شده خدا لعنتش کنه  منی که ۶ متر زبون دارم ...

من باورم نمیشد اخه برام قابل درک نبود کسی ک جای پدربزرگمه چطور میتونه انقد هول باشه، برا توم لمس کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی شرف عوضی کاشکی سکوت نمیکردیالبته واقعا میفهمم اینجور مواقع ادم لال میشه خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره هیچ کاری نمیشه کرد که با اینا برخورد کنن ؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

من یه بار رفتم دکتر داخل مادرم گفت دکتر کمر درد شدید داره گفت برو دراز بکشم منم به پشت خوابیدم ولی گفت رو سکم بخواب اومد دست زد باسنم گفت کجا درد داری منم بدم اومد اومد دست بزنه ساق پام گفتم درد ندارم بلند شدم جلو مادرم بود حتی خیلی راحت منم تا چند ماه خی عذا وجدان داثتم

بی شرف عوضی کاشکی سکوت نمیکردیالبته واقعا میفهمم اینجور مواقع ادم لال میشه خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذ ...

تا لحظه آخر ک با گوشی دستشو برد زیر لباسم ک نمیدونستم میخواد چکار کنه وگرنه اگه از اول میگفت گوشی خرابه و میخواست دست بذاره نمیذاشتم. مدرکی ندارم ک چیکار میتونم بکنم

من فک کردم میخواد ضربان قلبو بشنوه حالم بد بود نمیدونستم بعد گوشی رو برد زیر لباسم فک کردم میخواد گو ...

تا قبل از اینکه اینو بگی گفتم حتما گوشیش خراب بوده 

ولی قطعا از رو قصد بوده وگرنه گوشی خخراب رو نمیاورد پشت پرده  از اول میگفت گوشیم خرابه باید با دست معاینه کنم  تف تو شرفش 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

عوضی متجاوز🙁 اعصابم خورد شد 

نمیشد به یه بهانه بلند شی بگی بسه ؟!

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

تا قبل از اینکه اینو بگی گفتم حتما گوشیش خراب بوده  ولی قطعا از رو قصد بوده وگرنه گوشی خخراب ر ...

اره همون، حتی تا زیر لباسم گوشی رو آورد ک من فک کنم میخواد گوشی رو بذاره و مانعش نشم یهو گوشی رو ول کرد دستشو گذاشت