2777
2789
عنوان

جواب اولیه ی آمینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 33 پست
منم همین بلا سرم اومد بمنم گفتن ازمایشات ریسک داره بچه قلبش سوراخه رگاش بسته نشده .بااینکه خودم میدو ...

حق داری عزیزم

من نمونه رو تو بیمارستان انجام دادم. دکتر برام آزمایش دیگه و قرص آسپرین هم تجویز کرد چون fhr گفت پایینه. وقتی دکتر رفت از اتاق بیرون. یکی از دستیارها گفت دستورات دیگش چی بود، براش یادداشت کنم. بعد دستیار دیگش گفت نه بابا نمیخواد بنویسی. بزار جواب آمینو بیاد اصلا چی هست. جوری صحبت کرد که انگار مطمئن بود بچم سالم نیست. واقعا اون لحظه دلم شکست. 

یا دکتر گفت جفتش قدامی هست، 10 دقیقه باید دراز بکشه، بعد بلند شه. خطرناکه. باور کن سر 5 دقیقه بلندم کردن، گفتن برو. 

چی بگم. از دیروز استرس دارم نکنه، بچه سقط بشه. 

فقط از خدا میخوام، هیچ مادری رو اینجوری امتحان نکنه. 

خیلی خیلی سخته این استرس ها

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
کارتو میده دستت میگه حتما بری این دکترا نری قبول نمیکنم ازمایشتو 

به منم گفتن فلان آزمایشگاه برو، منم همونجا رفتم

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم🌹 آره علائمام با دخترام فرق داشت.  سر دخترهام تهوع زیاد داشتم. هم تهوع صبحگاهی و هم ...

ترش بیشتز هوست میشد یا سیرین؟؟ تو این یکی چی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

ترش بیشتز هوست میشد یا سیرین؟؟ تو این یکی چی

تو دخترها هیچی هوس نمیکردم

تو این بارداری هوس شوری و ترشی. بیشتر شوری

اره برا من پسرم یکسال و نیمشه دو سال پیش انجام دادم و می دونم چقدر استرس داشتی

آخی عزیزم، خدا حفظ کنه برات گل پسرتو🌹🌹

من بخاطر سنم ریسک بینابینی سندروم داون برام زده بودن سنم ۳۸بود . نترس برو اصلا ترس ندارن و مطمئن باش ...

کاش منم ازمایشم ایطور بود ابجی مال من عدد ان تی سونوم فقد گف ۳ هست مستقیم برو امینو….😔😔

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
کاش منم ازمایشم ایطور بود ابجی مال من عدد ان تی سونوم فقد گف ۳ هست مستقیم برو امینو….😔😔

برا خواهرزاده من زده دو نیم فرستادن سلفری ، عزیزم ان تی تا سه خوبه اینکه بری برای راحتی خیالته تا آخر بارداری هی میگی نکنه مشکلی باشه، بری خیالت راحت میشه و مطمئن باش سالمه

برا خواهرزاده من زده دو نیم فرستادن سلفری ، عزیزم ان تی تا سه خوبه اینکه بری برای راحتی خیالته تا آخ ...

دقیقا بخدا دوس ندارم ایطوری بشه اما ب خدا گفتم خدایا اگ مشکل داره بهم نشون بده من تحمل بیماری رو ندارم

دقیقا بخدا دوس ندارم ایطوری بشه اما ب خدا گفتم خدایا اگ مشکل داره بهم نشون بده من تحمل بیماری رو ندا ...

نه عزیزم مشکل نداره اما خدایی نکرده اکه داشته باشه بفهمی خیلییییی بهتره برات دعا می کنم جواب امینوت منفی باشه و دلت شاد شه بحق علی 

نه عزیزم مشکل نداره اما خدایی نکرده اکه داشته باشه بفهمی خیلییییی بهتره برات دعا می کنم جواب امینوت ...

حتما مینویسم اینجا نتیجع رو ممنون ازت ابجی گلم