2777
2789
عنوان

جواب اولیه ی آمینوسنتز

5971 بازدید | 33 پست

بعد 4 هفته استرس، دیروز آمینوسنتز رو انجام دادم. خداروشکر دردی نداشت. دکترم 2 تا آزمایش برام درخواست داد. که یکی جواب فوری 24 ساعته و یکی جواب 2 هفته ای داره. 

الان همسرم رفت جواب 24 ساعته رو گرفت و خداروشکر گفتن بچه سالمه. 😍😍

خدا میدونه این چند وقت چقدر اذیت شدم. 

چون اینجا قبلا تایپیک زده بودم و یک سری دوستان اطلاعات و تجربیات خودشون رو در اختیارم گذاشته بودن. و یک سری دوستان هم برام دعای خیر کرده بودن. 

خواستم از همگیشون تشکر کنم و این خبر خوب رو با همه، به اشتراک بزارم. 

ان‌شاءالله هیچ مادری، ناراحت و نگران بچش نباشه🤲🤲

و همه ی نی نی ها سالم و سلامت بغل مامانشون بیان🤲🤲

درضمن جنسیت رو هم تشخیص دادن و گفتن پسره. 

ممنون میشم اگه دوباره منو از دعای خیرتون بی نصیب نزارین و دعا کنین، تا پایان، بارداری رو به سلامتی بگذرونم. 🌹🙏

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
عزیزم چرا امنیوسنتز برات نوشت؟ مشکلت چی بود؟

سلام گلم، سونو ان تیم خوب بود. اما آزمایشاتم خوب نبود و ریسک 1 به 38 برای سندروم دان داده بودن. های ریسک بودم. 2 تا دکتر رفتم. هر دو گفتن باید آمینوسنتز بشم چون ریسکم بالاست و خدای ناکرده اگه نیاز به سقط باشه، پزشکی قانونی فقط جواب آمینوسنتز رو قبول داره. 

خداروشکر که جواب اولیه خوب بوده. انشاءالله که جواب دومی هم خوب باشه

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا یا شکر🥺💕😍انشاالله به سلامتی بغل بگیریش 

ممنون عزیز دلم، انشاءالله 

ان‌شاءالله شما هم به حاجت دلتون برسین🤲

سلام گلم، سونو ان تیم خوب بود. اما آزمایشاتم خوب نبود و ریسک 1 به 38 برای سندروم دان داده بودن. های ...

خداروشکر.ان شاا... جواب دومی هم عالیه.

من ان تیم 2.06 بود و ازمایشم همه چی خوب بود.دکترم گفت نیاز به سلفری نیست.منم ندادم.ولی کاش میدادم همیشه نگرانم.

مبارک باشه عزیزم 

خدار‌ شکر عزیزم

عللیمت چی بپد؟ با دخترات فرق داشت؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خدا لعنتشون کنه از هر پنج تا ازمایش برای ۳تاش رییک سندرم دان میزنن عمدا فقط میخوان جیب همدیگه رو پر ...

چی بگم عزیزم، هی دلم میگفت بچه سالمه. آخه من 2 تا بچه ی سالم دارم. ازدواجمون فامیلی نیست. توی هیچ کدوم از خانواده ها سابقه ی سندروم دان نداریم. اما از طرفی دکترها خیلی ترسوندن منو. گفتن اگه بچه مشکل دار باشه، یک عمر با بچه ی مریض میخوای چیکارکنی.منم آخرش تصمیم گرفتم آمینو رو انجام بدم. از نظر هزینه هم که متأسفانه همه بالا و شامل بیمه نمی شن. 

ان‌شاءالله به سلامتی منم انجام دادم امینو

ممنون عزیزم🌹🌹. شما هم جواب گرفتین؟ 

خداروشکر.ان شاا... جواب دومی هم عالیه. من ان تیم 2.06 بود و ازمایشم همه چی خوب بود.دکترم گفت نیاز ب ...

شنیدم ان تی زیر 3 خوبه. 

به دلت بد راه نده گلم، وقتی دکتر گفته نیازی نیست. 

ان‌شاءالله به زودی سالم و سلامت بغلش میکنی🤗🤗

چی بگم عزیزم، هی دلم میگفت بچه سالمه. آخه من 2 تا بچه ی سالم دارم. ازدواجمون فامیلی نیست. توی هیچ کد ...

منم همین بلا سرم اومد بمنم گفتن ازمایشات ریسک داره بچه قلبش سوراخه رگاش بسته نشده .بااینکه خودم میدونستم اون قلب تا هفته ۲۰ ۲۱ بسته نمیشه و من تازه هفته ۱۶بودم اما انقدر دکترا ترسوندنم حاضر شدم به همه ازمایشا و امینو تن بدم که بعدا پشیمونی بار نیاد اما خدا میدونه تو اون یه ماه چیا بمن گذشت هیچوقت حلالشون نمیکنم پول حروم میخورن عوضیا 

مبارک باشه عزیزم  خدار‌ شکر عزیزم عللیمت چی بپد؟ با دخترات فرق داشت؟؟

ممنون گلم🌹

آره علائمام با دخترام فرق داشت. 

سر دخترهام تهوع زیاد داشتم. هم تهوع صبحگاهی و هم در طول روز. تا 4 ماه، 4 ماه و نیم، سر اون دوتای قبلی تهوع داشتم. اشتهای خوبی نداشتم. هوس هیچی نمیکردم. همش دیگران میگفتن تو بازداری ما هوس فلان چی کردیم. من تو دلم مونده بود که یک بار بخوام هوس چیزی بکنم. 

اما تو این بارداری تقریبا میتونم بگم اصلا تهوع نداشتم. اشتهام خوبه. یعنی در حد معقول غذا میخورم. بعد ازظهر ها اگه چیزی نخورم، سریع گشتم میشه. و تو این بارداری، برای اولین بار، واقعا هوس های بارداری سراغم اومد.