2777
2789
عنوان

سوال درباره قرص ال دی میشه بیابن

51 بازدید | 5 پست

من باید جای میرفتم ۶ روز به موعود پریودی قرص خوردم ۶ روز بیشتر نخوردم که او نم خیلی اشتباه کردم نباید اینکارو میکردم الان ۳ روز دیگه نخوردم اما هنوز پریود نشدم اخر این ماه باید میشدم اگه نشم امکان داره اول برج دیگه بشه چجوریه 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمونات بهم ریخته ال دی از ۵پریود ۲۱ روز میخورن 

اهان الان چند روز طول میکشه که باز بشی ویه سوال دبگه این برجی نشم امکان داره برج دیگه بشم

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
تا یک هفته طول میکشه پریود بشی

چقد بد تو این ایام عید خودمو بدبخت کردم 

اهان الان چند روز طول میکشه که باز بشی ویه سوال دبگه این برجی نشم امکان داره برج دیگه بشم

بله منم یک بار یک دوره خوردم قطع کردم پریود شدم ماه بعدش نشدم ماه بعدش ۲بار شدم دیگه نخوردم خیلی آشغاله