2777
2789
عنوان

خیاطی شغل اینده سازیه؟؟؟

4104 بازدید | 13 پست

بنظرتون درس بخونم ازون شغلی داشته باشم یا از تابستون برم دنبال خیاطی؟

الان میتونم بگم کنکورو صفرم باید خودمو جر بدم تا قبول شم موندم چیکار کنم بنظرتون بخونم یا فقط واسه نهاییا بخونم بعد برم دنبال خیاطی

واسه این دو دلم چون نظرم فرهنگیان بود حالام دیگه محاله قبول شم اون یه ماه مونده کنکورش

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
از منه خیاط به تو نصیحت توش هیچی نیست نیا فقط چشاتو از دست میدی سرش 

واقعا:(

تو شهر ما یکی هست اگه بگم روزی یه لباس میدوزه ماهی 100 تومن درامده شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من با یه پاراگراف نمیتونم بهت نظرمو بگم

شاید ادم تولیدی زدن نباشی 

شاید ادم تبلیغات کردن نباشی 

شاید این حس. که میگی کنکور رو صفری یه حس کاذب باشه 

شاید ادم شب الگو زدن صبح دوختن نباشی 

مسیر موفقیت مشیر صبر کردنه 

خب اگر همه ی اینا هست

در این صورت اینده ی کارمندی بهتره برات

ولی کارهای ازاد به شرطی که حرفی برای گفتن داشته باشی معمولا درآمد بهتری دارن 

من یه خیاط میشناختم ژورنالی میدوخت، 7 سال پیش پول یه لباس مخلسی رو دادم فقط برای دستمزد دوختش ولی میدونی چند سالش بود؟ بالای پنجاه سالش بود. 

میخوام بگم این چیزی نیست که اینجا بهش برسی 

دختر خودم اگر بودی میگفتم مسیر دانشگاه رو نبند برای خودت

چون اگر صرفا میخوای شاغل بشی دانشگاه مسیر بهتریه 

ولی اگر علاقه داری به خیاطی، صبر و تلاششو داری، خیاطی بهتره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم من با یه پاراگراف نمیتونم بهت نظرمو بگم شاید ادم تولیدی زدن نباشی  شاید ادم تبلیغات کرد ...

هم نظرم با شما دانشگاه مسیر بهتریه ولی من واقعا هیچی نخوندم تغییر رشته ایم و یه ماه مونده😔

واقعا:( تو شهر ما یکی هست اگه بگم روزی یه لباس میدوزه ماهی 100 تومن درامده شه

فامیل خودمون از ی دست لباس15میلیون درامدشه اما خب استعداد میخواد 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

هم نظرم با شما دانشگاه مسیر بهتریه ولی من واقعا هیچی نخوندم تغییر رشته ایم و یه ماه مونده😔

ایراد نداره 

تو کلان و در طولان یمدت نگاه کن 

اگر واقعا میخوای شاغل بشی 

یکسال دیگه وقت بذار 

هرچقدرم صفر باشی الان منابع کنکور رو داری، الان مجردی، الان فرصتشو داری یکسال دیگه هم صبر کنی، دسترسی به اساتید داری

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

سلام  کانال اموزش خیاطی زدم بصورت 

رایگان ، دوست دارم همه کسانی که علاقه به

خیاطی دارند ولی شرایط کلاس ندارن از هنری

که دارم بهره مند بشند

خوشحال میشم دعوتم رو بپذیرید😍

لطفا لینگ کانال ما رو به دوستانتان معرفی کنید🙏

مبتدی وارد شو خیاط تحویل بگیر 👗

لینگ کانال روبیکاست 👇🏻

تو امضام هست 

ارتباط با ادمین👇🏻

@Museviiiiii

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

‼️دوره باکس‌دوزی و لباس عروس رایگان شد‼️

🔰مجموعه هنرانه به منظور پیشرفت و کارآفرینی بانوان خیاط، امکان تهیه دوره لباس عروس را بصورت کاملا رایگان فراهم کرده است.

صفرتاصد الگوسازی ، برش و دوخت ، همراه با تمام ترفندهای مزونی + تجربه تخصصی ۳۰ ساله

برای اولین بار در کشور، بطور کاملا رایگان در اختیار هنرجویان قرار می‌گیرد.

هنرانه

افتخار آموزش بیش از ۲۰ هزار هنرجوی آنلاین

تیم برتر پارک علم و فناوری پردیس

رتبه یک رنکینگ گوگل در حوزه خیاطی

ارائه دهنده الگوهای آماده حرفه‌ای خیاطی

برگزارکننده دوره‌های آنلاین آموزش خیاطی

فروشگاه هنرانه👇🏻🔰

پیج اینستاگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

کانال ایتا هنرانه👇🏻🔰

honarane_eita

کانال یوتیوب هنرانه 👇🏻🔰

honarane

کانال تلگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

همچنین امکان تهیه‌ی دیگر دوره‌های آموزشی و الگوهای آماده خیاطی با تخفیف ویژه تابستانی فراهم شده است.

‼️دوره باکس‌دوزی و لباس عروس رایگان شد‼️

🔰مجموعه هنرانه به منظور پیشرفت و کارآفرینی بانوان خیاط، امکان تهیه دوره لباس عروس را بصورت کاملا رایگان فراهم کرده است.

صفرتاصد الگوسازی ، برش و دوخت ، همراه با تمام ترفندهای مزونی + تجربه تخصصی ۳۰ ساله

برای اولین بار در کشور، بطور کاملا رایگان در اختیار هنرجویان قرار می‌گیرد.

هنرانه

افتخار آموزش بیش از ۲۰ هزار هنرجوی آنلاین

تیم برتر پارک علم و فناوری پردیس

رتبه یک رنکینگ گوگل در حوزه خیاطی

ارائه دهنده الگوهای آماده حرفه‌ای خیاطی

برگزارکننده دوره‌های آنلاین آموزش خیاطی

فروشگاه هنرانه👇🏻🔰

honarane.com

پیج اینستاگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

کانال ایتا هنرانه👇🏻🔰

honarane_eita

کانال یوتیوب هنرانه 👇🏻🔰

honarane

کانال تلگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

همچنین امکان تهیه‌ی دیگر دوره‌های آموزشی و الگوهای آماده خیاطی با تخفیف ویژه تابستانی فراهم شده است.