2777
2789
عنوان

لطفا خانمای بالغ نظر بدن🙏🏻🙏🏻

289 بازدید | 39 پست

سلام، من یه سوال دارم اما صلاح ندیدم برای مادرم یا افراد نزدیک مطرحش کنم ازتون میخوام عاقلانه کمکم کنید

من دخترم و ۱۷ سالمه، تهران زندگی میکنم و تو یه خانواده مذهبی بزرگ شدم‌. حدود سه ماه هست داخل یه گروه کنکوری با پسری آشنا شدم که یک‌سال از خودم بزرگتره و رشته دوتامون تجربیه. راجع به پسره بخوام بگم اهوازیه و پدرش طلا فروشه و یه خواهر کوچیک و دوتا برادر داره، برادر بزرگش دانشجوی تجربی توی تهرانه و براش خونه خریدن، و از نظر مالی خیلی نسبت به ما بهترن و چندتا خونه دارن، پدرش خیلی سختگیره و وضعیت درسی بچه هاش خیلی براش مهمه و همرو زیر نظر داره.

ما یه خورده به هم نزدیک شدیم ولی حد و حدود رو رعایت میکنیم فقط در حد صحبته و سوالای درسی.

قصد داشتیم در آینده همو ببینیم ولی اینم حس میکنم درست نیست که تا اون موقع من باهاش هر روز در ارتباط باشم، شما بگید راه درست چیه؟ اینکه بهش بگم برو بعد کنکور صحبت کنیم یا چی😶😂😭

Nothing

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۷ برای رابطه و ازدواج بسیار زوده، شاید پیش خودت فکر کنی بزرگ شدی و خیلی میفهمی اما آدما تو این سن بیشتر تحت تاثیر احساساتشون هستن، اکثر کسانی که سن پایین رابطه برقرار میکنن شکست عشقی میخورن تو هم یکی از اونا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
۱۷ برای رابطه و ازدواج بسیار زوده، شاید پیش خودت فکر کنی بزرگ شدی و خیلی میفهمی اما آدما تو این سن ب ...

نه اصلا فکر نمیکنم بزرگ شدم و بالغم اتفاقا چون بچم دارم سوال میپرسم که اگه بخوام در آینده باهاش در ارتباط باشم باید چیکار کنم؟

Nothing

هیچی. به افکارت پر و بال نده و درستو بخون

تو بهترین حالت که خانواده و فرهنگ و خیلی چیزای دیگه رو درنظر نگیریم، تااا اون کحکور بده و دانشگاه بره و سربازی بره و دستش تو جیب خودش باشه، حدود ۱۰ سال طول میکشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم از من به تو یادگاری که کنکورتو بخاطر یه پسر و وقت گذرونی احساسی خراب نکن

رابطه رو تموم کن و استفاده از گوشی رو خیلی محدود کن و به درست برس

وقت برای اینکارا زیاد داری ولی کنکورت یه باره و بهترینش الانه

جدای از اینکه از توی ارتباط اینترنتی چیز خوبی درنمیاد و همیشه همه چی گل و بلبله و واقعیات رو ادن نمیبینه و نشونم نمیدن

حتی ۲۰ سالگی هم برای جدی کردن رابطه زوده چه برسه ۱۷ سالگی

نه اصلا فکر نمیکنم بزرگ شدم و بالغم اتفاقا چون بچم دارم سوال میپرسم که اگه بخوام در آینده باهاش در ا ...

میتونم بهت بگم تهش جداییه عزیزم اونم با اشک و گریه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️