2777
2789
عنوان

رل من چشه دقیقا؟

790 بازدید | 64 پست

تا ی مدت ک اصلا محلم نمی‌داد 

بعد اینجا مطرح کردم 

گفتید محلش نده و نمیخوادت و اینا 

خلاصه تا ۶ روز اصلا پیام ندادم 

و آخر ی روز عصر نوشتم سلام وپاک کردم

خلاصه فرداش نوشت چرا پاک میکنی چیزی ک مینویسی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤒🤒

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ایشالله که هنوز رلش هستی تبدیل به اکس نشدی

ولی اینکه میگی میاد جوابتو میده حتی وسط جلسه نشونه خوبیه شاید سرش شلوغه کارش زیاده ببین تو تعطیلات تیدم تگه اینجوری بود باز کامل وق نزاش اون موقع جرش بده

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
القصه دیگه صحبت کردیم و حالا دوروزه وسط جلسه اداری هم ک باشه شده باشه ی کلمه میاد جوابمو میده و میره ...

احیانا باید دورش رو خط قرمز بکشی

چون حالی به حالیه

یه روز خوبه یه رو بد

مود تورو هم خراب می‌کنه روی ذهنت تاثیر بد می‌ذاره

باعث میشه توام حالی به حالی بشی و به قول معروف اون ثبات شخصیتی خودتو از دست بدی 

ایشالله که هنوز رلش هستی تبدیل به اکس نشدی ولی اینکه میگی میاد جوابتو میده حتی وسط جلسه نشونه خو ...

عید ک کلا نیست 

پشت سیستم (اینجوری ک ب من میگه بخاطر شغلش)

خودش میگه جایی ام ک دست خودم ب خودم نمیرسه

رلم تو بیوش نوشته با کسی باش ک بدونه کیو داره منظورش چیه  کاتیم فعلا ینی رل داره؟

منظورش اینه خیلی ازتو سر تره و تو قدر ندونستی و لیاقت اون بیشتراز تو هست:/

نمیدونم چی بنویسم والا.....