2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به قدرت دعا نویس داره

شما غسل که می کنی سوره توحید بخوان

همیشه باوضوباش 

چهار قل و حمد  هر روز یکبار کافیه

پنج بار آیه الکرسی هر روز 

حرز امام جواد همراتون باشه

اینا کافیه که جلوش گرفته بشه

سلام عزیزم وقت بخیر 

من یه بار رفتم سمت این جیزا و تاثیر خیلی بدی و حدی جبران ناپذیری روی زندگیم گذاشته یه مریضی پیدا کردم ک هیچ دکتر و کشوری درمونی براش نداره متاسفانه الان توکل به خدا کردم یکم بهتر شدم ... هیچ وقت خودت سمت این چیزا نرو لطفا چون بد میبینی از خدا کمک بخواه اون صلاح ات رو بهتر میدونه گلم‌.

اگه هم کسی برات کرده و میخوای باطل اش کنی بهم بگو تا نشونت بدم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
سلام عزیزم وقت بخیر  من یه بار رفتم سمت این جیزا و تاثیر خیلی بدی و حدی جبران ناپذیری روی زندگ ...

انشالله زودتر خوب شی❤

تو این بلا سرت اوردن یا خودت میخواستی چیزیو درست کنی؟

نه گلم واسه من اتفاقی نیفتاده یه چن وقته درگیرشم میخواستم ببینم خرافات هست یا واقعا همچین چیزی وجود داره

من خودم حالم خوب نیست می خواستم اگه واقعی باشه یه دعایی چیزی واسه خودم بگیرم چشم واشه به اینده م برسم

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
سلام عزیزم وقت بخیر  من یه بار رفتم سمت این جیزا و تاثیر خیلی بدی و حدی جبران ناپذیری روی زندگ ...

هر طلسمی باشه اثرش یه جوره یا فرق داره

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
انشالله زودتر خوب شی❤ تو این بلا سرت اوردن یا خودت میخواستی چیزیو درست کنی؟ نه گلم واسه من اتفاقی ...

ممنونم 

متاسفانه من خودم اول رفتم سراغ این کارا و بعدش اون موجودات اومدن سراغ من 

طلسم کلا سنگینیی خیلی شدیدی برای فرد گیرنده داره هیچ وقت استفاده نکن و اثر ها حدود ۷۰درصد مثل هم هستن 

اگه میخوای حالت خوب شه یه قرآن کوچیک همیشه همراهت داشته باش  مداوم آیت الکرسی بخون داخل خونه و از خدا کمکم بخواه 

ان شاالله گره از زندگیتون باز شه و سلامت باشین

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱