2777
2789
عنوان

علائم باردارین تو چطوری بود

109 بازدید | 20 پست

من ۲ بار سقط داشتم تازه باردارم امروز شدم ۷ هفته بچه های قبلی دقیقا تو ۷ و چند روز ایست قلبی کردن

من ۲ روزه تهوع صبحگاهی ندارم فقط حالتش هس قبلا داشتم نمیدونم چرا خیلی نگرانم تهوع هم بعد غذا داشتم ولی الان حالتش هی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس بدتره برات فقط برو تحت نظر یه دکتر خوب که ان شاءالله که این یکی برات بمونه سالم به دنیا بیاد و بغلش بگیری

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

برای من علایمم  درد نوک سینه و درد کم زیر شکم هست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نگرانی طبیعیه عزیزم استراحت کن بارداری تا باردارب فرق داره من خودم تهوع صبحگاهی و دور نافم درد میکر ...

نمیدونم بخدا چیکار کنم عوض اینکه علائم بیشتر بشه کمتر شده😔

اره برای هرکسی متفاوته الکی استرس داشته باشی باز خدایی نکرده اتفاقی میفته ریلکس باش سر خودتو گرم کن ...

خدا کنه اینطوری باشه من که دیگه تو این بارداری های ناسلامتی جونی برام نمونده

چند هفته هستی عزیزم 

بطبق پریودی نزدیک شش هفته 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍