2777
2789

شوهرم دو لیوان چای واسه خودش ریخته بود بخوره میخواست تا این یکی لیوان رو میخوره اون یکی سرد بشه ، داشت با آرامش و لذت چای میخورد تلویزیون هم خاموش بود من یهو به گوشیم نگاه کردم گفتم عههه همین الان اذان دادن که 🤦🏼‍♀️😂 اونم با چهره مظلوم نگام کرد گفت الکی نگو گفتم جدی میگم اذان دادن نخور گفت حیف شد چای رو نتونستم بخورم باید صبر کنم تا افطار بعد با نگاه غریبانه به دو تا لیوانش نگاه میکرد مخصوصا اونی که منتظر بود سرد بشه😂😂

عذاب وجدان گرفتم که ای کاش بهش نمیگفتم اذان دادن ولی قیافه ش که مظلوم شده بود با ناراحتی به چای نگاه میکرد خیلی خنده دار شده بود 🤣🤣🤣 یهو پق زدم زیر خنده اصلا نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم تا چند دقیقه داشتم میخندیدم فقط 🤣🤣🤣🤣 خودشم افتاد خنده آخرش

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اون لحظه که فهمید دیگه نمیتونه چایی بخوره😂

یعنی اینقدر با ناراحتی به لیوان توی دستش و اون لیوانی که گذاشته بود کنارش نگاه کرد از خنده افتادم رو زمین 😂😂🤣🤣

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اذان نداده بود؟

داده بود گلم همون لحظه که من گوشیمو برداشتم بادصبا اعلان اذانش اومد رو صفحه

خداییش ضد حاله😂

تازه میخواسته بره خرما بیاره 🤣🤣🤣🤣خودش الان گفت