2777
2789
عنوان

به این برادرشوهرا چی باید گفت؟!

1692 بازدید | 58 پست

ما تا زمانی که بچه نداشتیم به بچه های خانواده ی شوهرم هرسال کلی عیدی دادیم تا بچه ی ما دنیا اومد گفتن بیایین این رسمو برداریم چرته و خوب نیست 

تا اینکه سه سال پیش عید رفتیم بیرون مردا رفتن پی بازی جوجه کباب و حاضر نکردن اینقد سرد شد گفتن همه بریم خونه ی ما که نزدیک تر بود دوتا مرد درست کنن جوجه ها رو بیارن حالا منم پابه ماه بودم دو روز بعدش دو فروردین پسر دومیم دنیا اومد. اومدیم خونمون چایی و سالاد و برنج گذاشتیم با جاری هام. شوهرم منو تنها گیر اورد گفت چیکار کنیم  عیدی بدیم به بچه ها یا نه  باز شوهرم گفت نه ما تو خانواده مون صحبت کردیم این رسمو برداشتیم الان عیدی بدیم باز میگن فلانی خودشیرینی کرد و قرارمون رو بهم زد عیدی ندادیم 

بعدش چند ماه بعد  رفتیم شهرستان خونه ی پدرشوهرم دوتا از برادرشوهرام شروع کردن به دری وری گفتن به ما که اره عقلتون نکشید به بچه هامون عیدی بدید و بچه هامون ناراحت شدن و گدا بازی دراوردین  کلی حرف زشت دیگه!! 

یعنی رسما باهامون دعوا کردن من گفتم چی شد مگه شما از سال 95 نگفتین دیگه ندیم عیدی الان که خونه ی ما اومدین یهو یادتون افتاد 

اخه ما هرسال شهرستان بودیم سال تحویل و همیشه خونه ی پدرشوهرم که البته اونم هیچوقت عیدی نداد اون سال اولین باری بود که عید تهران بودیم و اتفاقی خونه ی ما اومدن گفتم بچه ی من الان پنج سالش شده یه هزاری عیدی ندیده از عموهاش یه چیز بگین با عقل جور دربیاد بعدم بدون خداحافظی گذاشتم رفتم 

الان که دارم فکر میکنم خداروشکر رسم عیدی به خواهر نداریم وگرنه اونم هزارتا داستان درمیومد از پشتش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین خوب گفتی

اینارو فقط باید قهوه ایشون کرد احمقا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

خیلی پرو ان

ولی خوب کاری کردید عیدی ندادید

ظاهرا بچه هاشون شاکی شدن چون قبلا میگرفتن انتظار داشتن

ولی درجریان زرنگ بازیه بزرگترها نبودن

تکلیف و معلوم نمیکنن اگه عیدی میخوان لطف کنن اول عیدی بدن 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بماند که جاریام مثلا کارارو کردن ولی یه سر سرپا بودم و نتونستم بشینم فرداش سه ساعت داشتم خونه رو تمیز میکردم اونم بیست نفر ادم عوض اینکه شرمنده باشن دوروز قبل زایمان مزاحم شدن عین بچه ها منتظر فرصت بودن تا ما دعوا کنن تازه حالم ازشون بهم میخوره 

بماند که جاریام مثلا کارارو کردن ولی یه سر سرپا بودم و نتونستم بشینم فرداش سه ساعت داشتم خونه رو تمی ...

باز خوبه جواب دادی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

همینکه جوابشونو دادی دلت خنک شده برات کافی باشه. دیگه اصلا بهش فکر نکن حیف اعصابت نیست. دیگه هم باهاشون صمیمی نشو

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
درجواب چ اتفاقی افتاد چی گفتن؟

هی به شوهرم  میگفتن حالا تو نفری ده به بچه هامون میدادی چیزی ازت کم نمیشد ذاتت گدا و بی چشم و رویی  منم دراون حین با بی محلی داشتم میرفتم شوهرمم گفت من ده سال پیش به بچه هاتون پنجاهی میدادم ذات من گداست یا شما که به قول زنم بچه ی ما یه هزاری از عموهاش ندیده  اخرشم تا چند ماه باهامون سرسنگین بودن که اره بی احترامی کردین 

بعدم گفت خودتون گفتین رسمو برداریم پای حرفتون هم وایستین 

اسی تو جوابت هیچی نگفتن؟؟؟

هی به شوهرم  میگفتن حالا تو نفری ده به بچه هامون میدادی چیزی ازت کم نمیشد ذاتت گدا و بی چشم و رویی  منم دراون حین با بی محلی داشتم میرفتم شوهرمم گفت من ده سال پیش به بچه هاتون پنجاهی میدادم ذات من گداست یا شما که به قول زنم بچه ی ما یه هزاری از عموهاش ندیده  اخرشم تا چند ماه باهامون سرسنگین بودن که اره بی احترامی کردین 

بعدم گفت خودتون گفتین رسمو برداریم پای حرفتون هم وایستین