2777
2789

مهدی صاحبان تو اینستا برید کلیپاشو ببینین خودش مرده و میگه قبول دارم همه مردا به جنس مخالف نگا ... دارن ولی بابد خودشونو کنترل کنن 

خودش دیگه داره میگه همجنسام چطوریه !

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

الان تنها چیزی ک هیچ ارزشی نداره نگاهای مرداس اینقدر نگا کنن تا بمیرن😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهدی صاحبان دیگه زیادی چرت و پرت میگه کاش اون میکروفون از جلوش بردارن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

زحمت کشیدین جفتتون،یعنی تا حالا نمیدونستی مرده و چشمش، وباید چشمشو کنترل کنه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نگاه کردن که چیز خاصی نیست خوب منم نگاه میکنم هم به دختر هم به پسر 

نگاه ج ن سی داری ؟!

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

اولا ایشون چه شخصیتی با چه مدرکی هستن که صاحب نظر میدونن خودشونو؟

دوما خب نگاه کنن

مگه مهمه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نگاه کردن که چیز خاصی نیست خوب منم نگاه میکنم هم به دختر هم به پسر 

تو یه کلیپ دیگش هم میگفت هر دختری ارایش میکنه داد میزنه بیاین به من توجه کنید 

ادم نرمالی نیست سیس روانشناسی گرفته فقط

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
مهدی صاحبان دیگه زیادی چرت و پرت میگه کاش اون میکروفون از جلوش بردارن

کاری ب اینش ندارم فقط میگم ببین خودشم میگه 😐

اصلا کی هست  اولین باره اسمش رو میشنوم

یکی از این ها که جدیدا تو اینستا معروف شده حتما دیدیش اسمش نمیدونی

کدوم ابلهیه😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
اولا ایشون چه شخصیتی با چه مدرکی هستن که صاحب نظر میدونن خودشونو؟ دوما خب نگاه کنن مگه مهمه؟

مهم نیس میگم ببین خودش مرده میگه  قبول دارم همه نگا جن.  سی دارن برو گوگل سرچ کن پیجشو میاره