2777
2789
عنوان

برید پیج مهدی صاحبان خودش تایید کرد که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 40 پست
برای چی باید یک احمق رو فالو کنم اخه ؟بازدیدهاش بالا بره ؟

فالو نکن برو ببین چیا گفته 😐

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
این دیگه خیلی فالوور داره 😐

آره اینا خیلی زیادن متاسفانه،اما سواد و صلاحیت ندارن

ولی من خودم به شخصه کلا به محتوای این جور پیجا اعتماد نمی کنم

برای مسائل روانشناسی هم فقط به مشاورای مجوزدار و سالم اطمینان می کنم

مثلا یه نمونه آدمایی مثل این آقا همون دختره اس سرور

که یه رقص با دوس پسرش کرد

معروف شد

حالا نشسته تو یوتیوب و داره از دوس پسرش یه شاهزاده سوار بر اسب میسازه و توصیه های بیخود میکنه درباره روابط عاطفی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا الان هرکی یه میکروفون گذاشته جلوش داره محتوا تولید میکنه

من هیچ وقت تو این مدتیکه اینستا دارم نه بلاگر فالو کردم نه این پیجهای تولید محتوای چرت رو 

به جز دوستان و آشناها فقط پیجهای مزون و مهاجرتی و آموزش زبان و ورزش و کامپیوتر دارم 

احمقها_را_معروف_نکنیم#  

آره اینا خیلی زیادن متاسفانه،اما سواد و صلاحیت ندارن ولی من خودم به شخصه کلا محتوای این جور پیجا رو ...

اینستا پر شده ازینا 

میگم این دختره کیه همش داره برا اون حرف میزنه ؟ مطب مشاوره داره؟؟

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
من هیچ وقت تو این مدتیکه اینستا دارم نه بلاگر فالو کردم نه این پیجهای تولید محتوای چرت رو  به ...

متاسفانه خیلیا دنبال حاشیه ن و این احمقها معروف میشن ..

فقط اینو گفتم خودش مرده همه مردا رو جمع بست بعد جالب اینجاست خیلی لایکو کامنت داره 

من تو اکسپلور دیدم

اینستا پر شده ازینا  میگم این دختره کیه همش داره برا اون حرف میزنه ؟ مطب مشاوره داره؟؟

الان یه نگاهی انداختم پیجشو 

نه بابا اصلا بعید میدونم از مشاوره چیزی حالیش باشه

الکی یه فیلمی بازی کردن و انداخته تو اینستا و کاسبی می کنه

اون دختره هم مثلا مراجعشه و داره از توصیه های گوهر بار آقا بهره میبره😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان یه نگاهی انداختم پیجشو  نه بابا اصلا بعید میدونم از مشاوره چیزی حالیش باشه الکی یه فیلمی ...

آخرش نفهمیدم چیکارس 

ولی خدایی بعضی از حرفاش منطقیه 

مثلا میگفت برای چی ازدواج میکنی دلیلت چیه و چرا خودتو محدود میکنی و باید با یکی ازدواج کنی ک مثه رفیق باشین همدیگه رو درک کنین چیزی ب اسم کنترل همسرت تو رابطه وجود نداشته باشه 

خیلیاش اشتباس 

ولی حالا بعضی از حرفاشم منطقیه

الان یه نگاهی انداختم پیجشو  نه بابا اصلا بعید میدونم از مشاوره چیزی حالیش باشه الکی یه فیلمی ...

اکسپلور بالا آورد رفتم پیجشو دیدم ببینم چی میگه !

آخرش نفهمیدم چیکارس  ولی خدایی بعضی از حرفاش منطقیه  مثلا میگفت برای چی ازدواج میکنی دلی ...

اینا ۴ تا دونه حرف درست میزنن،ولی بیشتر حرفاشون الکیه

واقعیتش من خودم آدمی نیستم که خیلی اهل تراپیست و.... باشم،آخرین بارم مشاوره ام مال قبل ازدواجم بود

اما کلا اگه هم واقعا نیاز به مشورت داشته باشم درباره رابطه ام یا.... میرم پیش یه مشاور مجوز دار و دارای صلاحیت

اینا ۴ تا دونه حرف درست میزنن،ولی بیشتر حرفاشون الکیه واقعیتش من خودم آدمی نیستم که خیلی اهل ...

دقیقا منم همینو میگم بعضیاش درسته 

منم اصلا نرفتم 🤦‍♀️

برا افسردگی ک داشتم خفیف بود البته حاد نبود ترسیدم نرفتم ب دارو کشیده نشه 

ولی مشاوره ازدواج لازمه 👍