2777
2789

رتبه ها مربوط به سال ۱۴۰۰ بوده 

نوشته از شهر بومی مرودشت با رتبه بین ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ میشده  پزشکی روزانه آورد 

دقت کنین روزانه آورده نه آزاد 

اصلا میشه؟!! 

اول مرودشت منطقه ۳ هست

بعدم دانشگاه بقیه الله مال سپاهه که فک کنم یه سری تعهدات داره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه الله زیر نظر سپاه هستش خیلیا بخاطر اینکه استخدام نظام میشن نمیزننش

دخترا رو هم قبول میکنن؟ 

یعنی همیشه زیر نظر سپاه هستی یا فقط تا یه مدت خدمت داری پیششون

سهمیه خیللللللللللللللللللللللللللی تاثیر داره 

چه از نوع حانبازی ، چه از نوع مناطق 

حالا نمیدونم تقلبا تو امتحان  مراجع حرام میدونند ، نظرشون در مورد این حق خوری کسایی که سهمیه ندارند و چه بسل زندگیشون تو شهر خیلللی سختر از مناطق و سهمیه ها باشه چی میشه 

و اصلا پزشکی و سهمیه بازی با جون ادماااااس 

آره میدونم خودمم منطقه ۳ هستم ولی قبولی با این رتبه به گوشم نخورده بود 

خب خیلیا دوس ندارن برن اینجا چون فک کنم باید دوره پاسداری هم بگذرونن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

آره میدونم خودمم منطقه ۳ هستم ولی قبولی با این رتبه به گوشم نخورده بود 

دختر عمو من با رتبه بین ۱۰_۱۵ هزار پزشکی آزاد آورد سال ۴۰۲

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
سهمیه جانبازی چیزی نداشته احیانا؟

نه فقط سهیمه منطقه ۳

البته نمرات نهاییش خوب بود بالای ۱۷ بودن

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕