2777
2789
عنوان

همیشه آیفون دارارو مسخره میکردم ولی الان خودم دلم آیفون میخواد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 88 پست
همچین میگی ایفون ۱۴ معمولی انگار راجب نوکیا ۰۰۱۱ داری صحبت میکنی!! ایفون همه مدلش باکلاسه 

اخه من بخاطر کلاسش نمیخرم 

نمی‌دونم چرا دوست دارم یه بارم اونو امتحان کنم 😁

معمولی منظورم اینه که پرومکس نباشه

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیفون نه فخر فروشی داره نه مسخره کردن 

اگر دنبال گوشی خوبی با اون پول رده بالا های سامسونگ خیلی بهترن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
۳۵ کجا بود خواهرم ۶۰ ۷۰ عه

۱۳ معمولی یک سیم کارته ۱۲۸ گیگ  ۳۵ تومنه 😂😂😂

دو سیم کارته ۱ ترا اینیه که شما میگی

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

قیمتش فکر کنم اشتباه گفتی اسی حتما فیک بهت این قیمت گفتن

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
جدی شما ۱۳ دارین؟ خیلی به دلم افتاده ولی همسرم میگه صفحه نمایشش کوچکه و عکساشو ببری تو لپ تاپ کم کیف ...

ولی فک میکنم باطریش بهتره منو خواهرم باهم خریدیم ،مال من پرومکسه مال اون ساده ، درصد باتری من خیلی نسبت به اون پایین اومده درحالی که اون خیلی بیشتر کار میکشه از گوشیش

35 میلیون نیست 40تومنه نه اتفاقا گوشی خیلی خیلی عالیه اصن گوشیای قدیمی ایفون هنوز عالیه بعد13میتونه ...

عب نداره تا ۵ تومن هم میتونم قرض کنم مشکلی نیست 

جدی گوشی های قدیمی اش هنوزم خوب کار میکنه؟ 

بعد ۱۳ بهتره یا ۱۲ پرو؟

عب نداره تا ۵ تومن هم میتونم قرض کنم مشکلی نیست  جدی گوشی های قدیمی اش هنوزم خوب کار میکنه؟&nb ...

اره من از هفت داشتم ده داشتم دوازده پرو داشتم الانم 13

13بهتره بنظر من 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

دقيقا چيشون رو مسخره ميكردي؟؟ يعني چون خودت نداشتي؟؟؟

خیر😑

میگفتم اینا فقط واسه کلاسش خریدن امکانات خاص دیگه ای نداره. الانم بخاطر کلاسش نمی‌خوام ولی دوست دارم یه بار تو عمرم آیفون داشته باشم 

سامسونگ ، هواوی و شیائومی رو امتحان کردم