2777
2789
عنوان

همیشه آیفون دارارو مسخره میکردم ولی الان خودم دلم آیفون میخواد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 88 پست
۱۱خیلی خوب نیست درسته؟

من تاحالا ۱۱ نداشتم عزیزم

۷داشتم

۱۰ داشتم

۱۲ پرومکس داشتم

الانم ۱۳ معمولی دارم

برادرم ۱۳ پرومکس داره و اونم خیلی خیلی راضیه

نمیدونم چرا همسر ایشون اینطوری نظر دادن ذرمورد این برند😐

(از ۱۲ پرومکس راضی نبودم زود زود شارژ کم میکرد)

۷ عاااالی بود😂

اما استارتر جان یه چیزی بگم خدمتتون

اگر همسرتون دستش خالیه و کلی قرض کردید برای گوشی بهتره که یه گوشی ارزونتر بردارید

اما اگر هزینه برات‌ون مهم نیست قطعا بالاتر از ایفون نیست (به نظر من)

و در اخر این رو هم درنظر بگیرید شاید همسرشما کمی از لحاظ مالی مشکل داشتهه باشه و روش نشه مستقیم بهت بگه!و مجبور عیب و ایراد بزاره روی این برند!پس شرایط ایشون رو هم درنظر بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا ۱۱ نداشتم عزیزم ۷داشتم ۱۰ داشتم ۱۲ پرومکس داشتم الانم ۱۳ معمولی دارم برادرم ۱۳ پرومکس ...

منم دوستم ۱۲ پرومکس داد 

۱۳ گرفت 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

آیفون چون آمریکاییه ایمنی بالایی داره ولی ایرادش اینه که تو ایران نمایندگی نداره و بعضی اپلیکیشن هایی که نسخه های اندرویدشون در دسترسند رو  ios پشتیبانی شون نمیکنه

مارک های شیائومی و سامسونگ هم متوسط هستن 

من و چندتا از دوستام و دخترعمم ۱۳ داریم خیلی راضیم  چ مشکلی اخه  این چیزایی هم ک گفتین ر ...

ممنون عزیزم 🥰

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
آیفون چون آمریکاییه ایمنی بالایی داره ولی ایرادش اینه که تو ایران نمایندگی نداره و بعضی اپلیکیشن های ...

خب شما واسه نصبشون چیکار میکنید؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
سلیقه ای هست منتها درک نمیکنم چرا قرض اینو اونور برا گوشی من گوشیم شکست سامسونگ a24گرفتم خیلی هم ...

نه قرض نگرفتم 

منظورم پول عیدی از این ور اونور خودمم ته حسابم داشتم یه مقدار .

A55 خوبه ؟ من همش به s۲۳ اولترا فکر میکنم 😁

نه عزیزم همسرت کاملا اطلاعات اشتباه بهت داده ما توی خانواده هم ۱۳ معمولی داریم و هم ۱۳ پرومکس و از ...

ممنون عزیزم 😍

من تاحالا ۱۱ نداشتم عزیزم ۷داشتم ۱۰ داشتم ۱۲ پرومکس داشتم الانم ۱۳ معمولی دارم برادرم ۱۳ پرومکس ...

همسر من از همکارش اینطوری شنیده وگرنه خودش تا حالا آیفون نداشته 

آره این هفت چیه هرکی خریده نگهش داشته 😁

اما استارتر جان یه چیزی بگم خدمتتون اگر همسرتون دستش خالیه و کلی قرض کردید برای گوشی بهتره که یه گو ...

ممنونم از درکتون 🥰

نه قرض نیست یه مقدار عیدی و پس اندازمه ولی همسرم نهایت ۵ تومن بذاره روش 😁

الان با توجه به صحبت ها آیفون ۱۳ واسه خودم قطعی شده ببینم میتونم مخ همسرمو بزنم 😁