2777
2789

من شنبه بعد یک روز تاخیر از دادم که عددش 150 بود که دکتر گفت کمه و باید تکرار بشه امروز بعد چهار روز دوباره انجام دادم که 1900 شده به نظرتون طبیعیه ؟؟؟!

خيلي جوابت خوبه اصلا جايه نگراني نيست،تبريك ميگم  

یــــِــــکاری کـــــُــــن کـــــِــه اشکـــــــــات خـــــَــــنده بـــــِـشَـــن بـــــِـــگو بـــِ دَرَکــــــ کــــِ مُشــــــکلاتـ حَـــــل نمیـــــــشــَن … ツ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتری داری که بهت استرس میده.

اصلا من وقتی رفتم به جواب مثبت و منفی رو گرفتم.دیگه عدد و ...اصلا نبود.

به سلامتی باشه برات.9 ماهه جدید زندگیت مبارک

پدرم تنها مردی بود که باعث شد فکر کنم تمام مردان عشق پاک دارند. پدرم ای کاش قصه ی زندگیت تمام نمیشد.😢😢😢😢😢 برای شادی روح بابام یه صلوات میفرستین دوستان؟ممنونم

بعد از اینکه این جوابو به دکتر نشون دادی دیگه تا پایان 8 هفته نرو سونو.قلب اون موقع تشکیل میشه.الکی به خودت به خاطر تشکیل ساک بارداری و ... استرس نده

فقط از دکترت مراقبت هاتو بپرس

پدرم تنها مردی بود که باعث شد فکر کنم تمام مردان عشق پاک دارند. پدرم ای کاش قصه ی زندگیت تمام نمیشد.😢😢😢😢😢 برای شادی روح بابام یه صلوات میفرستین دوستان؟ممنونم

خانمای عزیز من امروز روز25 ام، اقدام داشتم، از دیروز زیر دلم تیر میکشه یا میگیره، از امروز لکه بینی هم دارم.

که علائم بارداریه، به نظرتون تست بتا کی جواب میده؟ سیکلم ماه پیش29 روز بود، گاهس هم 30 یا31 میشه

توروخدا کسی میدونه؟ اخه شنبه یه سفر  در پیش دارم، میخوام مطمئن بشم و اگه باردارم نرم

یعنی فردا (روز26ام) نشون میده؟ کسی امتحان کرده؟؟؟؟؟؟

جمعه ک 27ام هست هم که ازمایشگاهها تعطیلن  

خانمای عزیز من امروز روز25 ام، اقدام داشتم، از دیروز زیر دلم تیر میکشه یا میگیره، از امروز لکه بینی هم دارم.

که علائم بارداریه، به نظرتون تست بتا کی جواب میده؟ سیکلم ماه پیش29 روز بود، گاهس هم 30 یا31 میشه

توروخدا کسی میدونه؟ اخه شنبه یه سفر  در پیش دارم، میخوام مطمئن بشم و اگه باردارم نرم

یعنی فردا (روز26ام) نشون میده؟ کسی امتحان کرده؟؟؟؟؟؟

جمعه ک 27ام هست هم که ازمایشگاهها تعطیلن