2777
2789
عنوان

شوینده پوست چرب و جوشدار

1565 بازدید | 10 پست

لطفا استفاده داشتید معرفی کنید ممنون میشم. پوستم چربه بشدت و جوش دار و حساسه 

جوشام اونقدر زیاد نیستن ولی موقع قبل پریودیم میان و اگرم صورتم مرتب شسته نشه که چرب باشه جوش میزنه 

لطفاااا یه مدل خوب معرفی کنید

گارنیه میگن خوبه که چنتا سایت زدم موجود نداشتن.بقیه هم مدلی نمیشناسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شب با اسپری سرکه سیب وبعد صبحبا صابون زردچوبه میشورم خیلی خوبه....

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

محصولات سراوی بی نظیره درسته بیشتر داری پول میدی ولی واقعا درست خرج شده پول ادم 

ایرانی اشغال یا فیک میخری بعد هیچ نتیجه ای نداره پوستتم بدتر خراب میکنه 

فقط سراوی هم تقلبی داره من خودم یکی دو بار از چنتا پیج خریدم تو اینستا فیک فرستادن مرجوع کردم 

الان یکی دو ساله از یه سایت هست به اسم سراوی ایران که نمایندگی سراویه میخرم

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاد

جنس های دیگه هم داره من اوردینری و کوزارکس هم از اینا میگیرم همون باز خیال ادم راحته اصل میفروشن فقط 

چند نفر دیگه هم من گفتنم سراوی گرفتن خیلی راضی بودن 

هر چند من فقط توصیه کردم باز خودتون هر تحقیقی لازمه بکنید میتونید زنگ بزنید مشورت هم بگیرید که چه محصولی براتون مناسب تره