2777
2789
عنوان

نیازمندی ک گفت برام موز بخر

306 بازدید | 26 پست

بچه ها من امروز بازار بودم خیلی شلوغ بود بعد رقتم ی نارگیل برداشتم تکونشم دادم دیدم ابداره و ظاهرا هم سالم بود چون هروقت میگرفتم خوب از اب در میومد بعد داشتم پولشو حساب میکردم ی زنی اومد تقریبا ۴۰ ۴۵ ساله بعد کمی ساده میزد اومد دست گذاشت رو ی شاخه موز بزرگ گفت اینو برام بگیر منم راستش چون شلوغی بود و بچمم اذیت میکردم بی محلی کردم اومدم خونه عذاب وجدان داشتم چون ادم دلسوزی هستم و تا اونجای ک بتونم کمک میکنم ولی اینو اون لحظه یهو زورم اومد تو دلم گفتم انگار مجبوره موز بخوره الان اوردم نارگیلو شکوندم دیدم کپک زده همونجور انداختم دور .. یعنی بخاطر اون زنه اینجور شد 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد زیاد شده میری ساندویچی میگه برای منم ساندویچ بخر میری سوپری میگه لیست منم حساب کن بخدا انقد این مدلی زیاد شده دیگه اهمیت نمیدم چون دیدم به چشم خودم که هروز کارشونه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
نیازمند با ابرو هیچ وقت خودش انتخاب نمیکنه اون سو استفاده گر بوده

اره باز من تو دلم گفتم اگه میگفت سیب زمینی و یا مثلن میوه دیگه مثل سیب پرتقال اینا بود میگرفتم براش ولی خب دست گذشات رو ی شاخه موز بزرگ ک بیشتر از صدتومن میشد 

.. پولش مهم نبودا ولی خب یکم تو لحظه ندونستم چیکار کنم

عزبزم الان بازار گرمیه برا اینا 

مام رفتیم ساندویچ گرفته بودیم ی خانمی با چنتا بچه ریختن و ب هر کی ک سرمیز بود میگفتن برا نوه هام ساندویچ بگیرین کسیم نگرفت من میخواستم بگیرم دیدم رفت جلوتر  ساندویچی بغل بهش سیب زمینی داد بعد اون بجا اینکه بده بچه ها بخورن ریخت تو پلاستیک بچه هام زار میزدنااا اما انگار از همین گشنگی بچه ها پول درمیاوورد خ ناراحت شدم 

یکی خواهرمو گرفته بود بهش گفت یکم برام چای میخری؟خواهرم گفت باشه بریم مغازه،رفتن،تو مغازه زنه شروع کرد چای بده،نبات بده،فلان بده ،فلان بده

خواهرم گفت تو فقط یکم چای میخواستی که😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔