با کلی ذوق رفتم موهامو رنگ کردم موهام از جلو و پشت تا گودی کمرم بود و تا حالا رنگ نشده بودآرایشگره به معنی واقعی کلمه گند زد به موهام رفتم دوباره موهامو رنگ طبیعی مو خودم کردم و از پشت تا نصف بالاتر کمرم و از جلو چتری کوتاهش کردم چون موهام سوخته بود.پوست سرمم سوخت و هنوز زخم و تاول داره.چکار کنم بنظرتون به آرایشگره پیام بدم چه بلایی سر موهام آورده و بگم پولی که دادم رو حلالت نمیکنم.از نظر روحی هم واقعا روم اثر بدی گذاشته و الان حالم خیلی بده
منم رنگ کردم ارایشگرم کارش عالیه امااگر چنددقیقه دورتر سرمومیشستم موهام میسوخت اونم دختره کناریم گفت موهات بی رنگ شده نسوزه ازبس سرش شلوغ بود نمیدونست چکارمیکنه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من خودم ارایشگرم( هیرتراپیست) ولی چندسال پیش رفتم موهامو یکی دکلره کرد موهام کلا کنده میشد گفتم یا پولمو بده یا شکایت میکنم گف شکایت کن منم رفتم اصناف متاسفانه پیگیری نکردن!!!! فقط تذکر دادن
موهای من مشکی هستن،یعنی اصلا فکر نکنید یه موی خوشگل دارم که رنگ نمی کنم
ولی میخوام بدونم چرا رنگ میکنید
موی رنگ شده هرچقدر هم کار ارایشگر خوب باشه جنسش خراب میشه،وز میشه،میسوزه،گره میخوره
یه موی مشکی زشت که بهتر یه موی غیر طبیعی زشته 😂
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️