2777
2789
عنوان

هرکسی میخواد بیاد براش رایگان تک نیت بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم بگیر تورو خدا چی میشه آخر این مشکلاتم؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسمشو بگو ببینم همونه ک تو قلبشه

اسمشو نمیدونم که 

نپرسیدم که فکر نکنه کنجکاوم 

ببین رقیب تو قلبشه؟ اگه تو قلبش باشه حتما دوست دختر قبلیشه 

اگه نه از این دختراس که دور و برشه و تو قلبش نیس خودش بهم گفت که دوتا دختر بهش پیشنهاد دادن 

با منم تو رابطه نیستا .. دوستیم فقط ..دوست دخترش نیستم ..

فعلا سر کار یا ی مسئله قانونی شدید تحت فشاره اما اگه ی خورده صب کنی بله برمیگرده

کی برمیگرده؟چند وعده دیگه؟

دلتنگمه؟

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀

اسمشو نمیدونم که  نپرسیدم که فکر نکنه کنجکاوم  ببین رقیب تو قلبشه؟ اگه تو قلبش باشه حتما ...

همون قبلیه اس 

اره تو قلبشه 🥺

ولی واسه اش شروع دوباره عشقی نشون میده 🥺😭 احتمالا با همون ..

ولی خودشم خیلی نامیده و فکر می‌کنه نمیشه

کی برمیگرده؟چند وعده دیگه؟ دلتنگمه؟

تا سه وعده دیگه برمیگرده منتهی اولش با دعوا میاد جلو از خودت دورش نکن چون آخرش خوب میشه و میمونه 

ولی نمیدونم مشکلش چیه باز کارت قانون رو انداخت 

حسشم اینه ک داره مقایسه می‌کنه با اطرافیانش یا رقیب هم انداخت منتهی مثل ی حامی خودش رو هنوز برات میبینه و بر میگرده ک دوباره حمایتت کنه

فاطمه 

اسی بگو رتبم اونی میشه که میخااام 

لطفاااا

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
سلام بزرگوار خوبین؟ شبتون بخیر ممکنه بفرمایید که من میتونم تا پایان سال ۱۴۰۳ مهاجرت کنم یا نه؟ ک ...

میسی شما خوبی 

اسم بگید بگم مهاجرت دارید یا نه 

ولی کشورشو نمی‌تونم بگم