2777
2789
عنوان

چندتاسوال علمی دارم بیاین🙁🫣

66 بازدید | 10 پست

بنظرتون حس ششم چیه؟ 

من خودم دو روزه مثلامال بعضیارو درست میگم یعنی حس ششمه یامثلایه حدس زدنه؟ 

کسی که حس ششم داره موکل داره یابحثش جداس؟ 

بیاین برامن توضیح بدین بفهمم یعنی چی کلا

من کلا حسم قویه،مدتیه خیلی بیشتر شده،به هر آدمی تو اطرافم فکر میکنم محاله چندروز بعد نبینمش یا اسمی ازش نشنوم،یا مثلا به یه کلیپ خیلی قدیمی فکر میکنم یهو یه جا میخوره به چشمم...نمیدونم این حسا از کجا میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششم یعنی مثلا تو ماشین یه کسی احساس خطر کنی بعدا ببینی طرف قاتل بوده مثلا.  اینی که گفتم مثال بود یا یه وقت حس خطر کنی

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  
معنی موکل و نمیدونمم چیه فکر میکنن یه چیز الکیه🤧

روح وجن که مثلا ساحره ها دارن  و باهاشون یه جورایی دوستن یه جوووووراییی  مثل اون یارو تو زیر خاکی  

ماه تولدم اوله اسمم بهمدیگه برگشت داریم

عزیزم منکه نگفتم میتونم پیشگویی کنم😐همونطور که دوستان مثال زدن مثلا به یه موضوع یا فردی فکر کنم یه خبر ازون فرد یا موضوع بهم میرسه یا اون آدم و میبینم یا از کسی حس بد بگیرم ممکنه واقعا فرد خوبی نباشه🤦🏻‍♀️

روح وجن که مثلا ساحره ها دارن  و باهاشون یه جورایی دوستن یه جوووووراییی  مثل اون یار ...

اره،،فقط فاز اوناییکه توقع دارن اسم و مشخصاتشون بگیم یا تاپیک حس ششمی میزنن،،،بنظرم حس ششمی خودش یهویی به وجود میاد اینطوری نیست که یه آدمی درخواستی داشته باشی و حس ششمیا سریعا جواب بدن،واسه منکه خیلی یهویی میاد

اره،،فقط فاز اوناییکه توقع دارن اسم و مشخصاتشون بگیم یا تاپیک حس ششمی میزنن،،،بنظرم حس ششمی خودش یهو ...

اونکه چرتو پپرته اصلا اسم اون حس ششم نی

چه ربطی به موکل داره چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا اگه حست بهت گفته که سوالشونو درست جواب دادی حس شش ...

برام سوال بود چندجادیدم میگن هرکی حس ششم داره موکل داره تعجب کردم‌🫤