من کلا حسم قویه،مدتیه خیلی بیشتر شده،به هر آدمی تو اطرافم فکر میکنم محاله چندروز بعد نبینمش یا اسمی ازش نشنوم،یا مثلا به یه کلیپ خیلی قدیمی فکر میکنم یهو یه جا میخوره به چشمم...نمیدونم این حسا از کجا میاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منکه نگفتم میتونم پیشگویی کنم😐همونطور که دوستان مثال زدن مثلا به یه موضوع یا فردی فکر کنم یه خبر ازون فرد یا موضوع بهم میرسه یا اون آدم و میبینم یا از کسی حس بد بگیرم ممکنه واقعا فرد خوبی نباشه🤦🏻♀️
روح وجن که مثلا ساحره ها دارن و باهاشون یه جورایی دوستن یه جوووووراییی مثل اون یار ...
اره،،فقط فاز اوناییکه توقع دارن اسم و مشخصاتشون بگیم یا تاپیک حس ششمی میزنن،،،بنظرم حس ششمی خودش یهویی به وجود میاد اینطوری نیست که یه آدمی درخواستی داشته باشی و حس ششمیا سریعا جواب بدن،واسه منکه خیلی یهویی میاد