مرداد ماه قرارداد بستیم پول دادم ۲۰۰ م وسایلمون آوردیم داشتم وسایلمون جا به جا میکردیم ساعت ۸ بود اومدن دم در گفتن ما خوابیم سر صدا نکنین پیر مرد پیر زنن روزی که ما قرار داد بستیم خونشون بالای ما بود اما روزی که اومدیم دیدیدم اومدن پایین کناره ما عروسش رفته بالا ویلایی ۳ واحد ۲ تا همکف کنار هم یه دونه ام بالا بعد به ما گفتم کولرش مشترکه صدا میپیچه ما از اینم خبر نداشتیم دیوارشم کثیف بود گفتیم گفت رنگ میکنه رنگ گچی کرده بود ما خبر نداشتیم بعد به ما گفتن ما ۹ میخوابیم خاموشیه نباید صدا بیاد اصن اینا رو به ما از قبل نگفتن ۲ . ۳ ماه گذشت آذر ماه آب گرمکن خراب سد پوسیده بود تعمیر کار آوردیم گفت این عمرشو کرده اومدن به ما میگن به ما ربطی نداره شما خراب کردین ماهم مهمون داشتیم خودمو مهمونامون سر همین ۲ هفته نرفتیم حموم رفتن آبگرم کن دست دوم آورد میگن پولشو ما باید بدیم ۱ تومن دادیم بهشون بعد اومدن به ما گفتن هنوز کله پولو ندادین ما گفتیم میدیم ولی از اینجا میریم خونشون ۴۰ متر بیشتر نیست ما اشتباه کردیم اومدیم بعد گفتن چه بهتر که برین دنبال خونه باشین رفتم ۵ روزه یه خونه با آسانسور پارکینگ پیدا کردیم ۷۰ متر اومده میگه مگه ما گفتیم پا شید ماهم اونجارو قرار داد بسته بودیم ده نداد پولمون گفت نداریم باید صبر کنید مستجر بیاد خونشون گذاشتم اجاره کرایه زیاد گفتن که کسی قبول نکنه اذیت کنن تا همین چند روز پیش یکی قبول کرد بیانه داو گوشیش خاموش کرد ماهم قرار داد بستیم خوندم تمیز کردیم منتظریم پولمون بدن بریم اومده میگه نمیبستی من پول ندارم بابد وایستی تا یه مستجر بیاد حالا همه ی اینا به کنار دوچرخه منو هم دزدیدن اینجا به کنار به ما گفته بودن پولتون کامل میدیم اما کرایه فروردین که ۵ میلیون رو کم میکنیم ماهم باز گفتیم باشه که پولمون بدم امروز بابام رفت گفت یارو میگه دوست دارم پولتو ندم