2777
2789
عنوان

سال ۱۴۰۲ سال خوبی بود براتون ی ن😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 115 پست
اصلا نترس  اصلا بهش فکر نکن خیلی بد ب محض فکر کردن حواست پرت کن  من بعد از مادر ترس از د ...

خدا رحمت شون کنه تکیه گاه آدم ن با رفتنشون پشت آدم خالی میشه من پدربزرگ م ۲سال پیش فوت شدن هنوز دلم تنگشه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترتونو وقتی باردار بودین از دست دادین ؟ خدا غم و میده ولی صبرو نه .. 🖤

نه هشت ماهه سزارین اورژانسی شدم 

بچم اول به دنیا اومد خوب بود کم کم رو بدنش لکه های بنفش ظاهر شد بردنش ان آی سی یو هشت روز عذاب کشید بچم بعدش تموم❤️‍🔥😭💔

آزمایش گرفتن مشکل ژنتیکی خون داشت که دکترها گفتن تا حالا چنین موردی ندیدیم آزمایش ژنتیک هم گرفتن که جوابش شش ماه دیگه میاد 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
نه هشت ماهه سزارین اورژانسی شدم  بچم اول به دنیا اومد خوب بود کم کم رو بدنش لکه های بنفش ظاهر ...

انشاالله ک بارداری بعدی تون و ب سلامت میگذرونید روحیه تون و حفظ کنید سخته ولی شما باید قوی باشی ب بقیه مسیر فکر کن 

نه هشت ماهه سزارین اورژانسی شدم  بچم اول به دنیا اومد خوب بود کم کم رو بدنش لکه های بنفش ظاهر ...

عزیزم قستمشون رفتن بوده ایناهم بهونن😔من بعد چن سال بدست اورده بودمش ۳ سال بزرگش کردم سالمه سالم با ی تب خیلی کم بستری شد و تمام .. کل ۱۰ سال زندگیم رفت با رفتننش

🖤دخترم🖤

به این فکر کن خدا دوست داشته نزاشته بزرگ شدنشو ببینی شیرین زبونیاشو ببینی بعد ازت بگیرتش😔😭اشکم درومد .. بازم تسلیت🖤

🖤دخترم🖤
عزیزم قستمشون رفتن بوده ایناهم بهونن😔من بعد چن سال بدست اورده بودمش ۳ سال بزرگش کردم سالمه سالم با ...

خیلی روزای سختی رو میگذرونید‌. مواظب خودتون باشید مواظب سلامت جسمی تون و روحی تون

عزیزم قستمشون رفتن بوده ایناهم بهونن😔من بعد چن سال بدست اورده بودمش ۳ سال بزرگش کردم سالمه سالم با ...

آره واقعا اینکه بچه رو بزرگ کنی بعداز دست بدی خیلی سخت تره 😔 واقعا هیچ حرفی نمیشه زد که بتونه کمی آرومت کنه💔

دکترها نگفتن مشکلش چی بوده؟ آخه با یک تب فقط؟

خیلی روزای سختی رو میگذرونید‌. مواظب خودتون باشید مواظب سلامت جسمی تون و روحی تون

روزامو میشمارم .. شبو صب و صبمو شب میکنم فقط برای مردن و پیشش رفتن ..🖤بازم ممنون عزیزم

🖤دخترم🖤
به این فکر کن خدا دوست داشته نزاشته بزرگ شدنشو ببینی شیرین زبونیاشو ببینی بعد ازت بگیرتش😔😭اشکم درو ...

اره فعلا خودمو با این حرفها آروم میکنم 

ولی بازم خیلی سخته طاقت بیاری 

منم دو تا پسر دارم خدارو شکر 

این دخترم و خدابعد از ده سال بهم داد که نخواست برام بمونه خودش هم ازم گرفت 

ولی خدا خودش صلاح مارو بهتر می‌دونه بازم حکمتش و شکر

روزامو میشمارم .. شبو صب و صبمو شب میکنم فقط برای مردن و پیشش رفتن ..🖤بازم ممنون عزیزم

نگید اینطوری عزیزم امیدوارم خدا از این ب بعد زندگی تون رو قشنگ کنه .

آره واقعا اینکه بچه رو بزرگ کنی بعداز دست بدی خیلی سخت تره 😔 واقعا هیچ حرفی نمیشه زد که بتونه کمی آ ...

اخرین حرفی که زدن مشکل ژنتیکی که ۴۰ تومنم بابتش پول گرفتن جواب اونم بعد ۵ ماه اومد که هیچ مشکل ژنتیکی نداشته هیچیه هیچی گفتن بخاطر انفولانزا بوده .. منکه میدونم فقط کار خدا بود هییی😔

🖤دخترم🖤
انشاالله ک بارداری بعدی تون و ب سلامت میگذرونید روحیه تون و حفظ کنید سخته ولی شما باید قوی باشی ب بق ...

ممنون عزیزم

فعلا که حتی به بارداری بعدی فکر هم نمیکنم 

مگر خدا خودش بخواد