سلام دوستان سال ۱۴۰۲هم برا من خوب بود هم بد هم زیاد خندیدم و هم زیاد گریه کردم سال عجیبی بود تو زندگی من سالی بود ک ازدواج کردیم و مستقل شدیم ولی بعد اوم خیلی چالش برانگیز بود برام فکر نکنم این سال و اتفاق هاش هیچ وقت یادم بره برا شما چطور بود امسال دوستان دوسش داشتید ی ن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه هشت ماهه سزارین اورژانسی شدم بچم اول به دنیا اومد خوب بود کم کم رو بدنش لکه های بنفش ظاهر ...
عزیزم قستمشون رفتن بوده ایناهم بهونن😔من بعد چن سال بدست اورده بودمش ۳ سال بزرگش کردم سالمه سالم با ی تب خیلی کم بستری شد و تمام .. کل ۱۰ سال زندگیم رفت با رفتننش
آره واقعا اینکه بچه رو بزرگ کنی بعداز دست بدی خیلی سخت تره 😔 واقعا هیچ حرفی نمیشه زد که بتونه کمی آ ...
اخرین حرفی که زدن مشکل ژنتیکی که ۴۰ تومنم بابتش پول گرفتن جواب اونم بعد ۵ ماه اومد که هیچ مشکل ژنتیکی نداشته هیچیه هیچی گفتن بخاطر انفولانزا بوده .. منکه میدونم فقط کار خدا بود هییی😔