2777
2789
عنوان

سال ۱۴۰۲ سال خوبی بود براتون ی ن😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 115 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشون غرق در آرامش خدا به شما هم سلامتی و آرامش عنایت کنه❤️

ممنونم از شما 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
نیمه دوم سال زجرآور ترین لحظات عمرم بود‌خیلی سخت گذشت .............بازم الهی شکرت بهترم الان خدایا ش ...

خدا حواسش بله ک ب همه بنده هاش هست ولی بعضی وقت ها امتحان های سختی از بنده هاش میکنه از طاقت من ک خارج بود امتحان هایی ک شدم🥲

مثل منی دیگه به چیزی اعتقادی ندارم حتی وجود خدا💔

خدا بهت صبر بده

منم دخترمو چند روز پیش از دست دادم🖤😭❤️‍🔥

دختر شما چند وقتش بود؟چرا فوت شد

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
نه بدترین سال عمرم ک گند زد ب سال های بعدم تک فرزندم خودم پدرم و مادرم فوت شدند  پدرم ک با ...

خبلی ناراحت شدم برات عزیزم منم ترس شدید از دست دادن عزیزم هام رو دارم تو خواب گاهی اوقات میبینم .خدا صبر بده بهت عزیزم. جاشون تو بهشت

خبلی ناراحت شدم برات عزیزم منم ترس شدید از دست دادن عزیزم هام رو دارم تو خواب گاهی اوقات میبینم .خدا ...

اصلا نترس 

اصلا بهش فکر نکن خیلی بد ب محض فکر کردن حواست پرت کن 

من بعد از مادر ترس از دست دادن پدرم داشتم حمله های عصبی بهم دست میداد و خیلیییییبی مشکلات ...فکرم همش و ترسم همین بود تا رفتم در خونه ک غذا ببرم بهش قبلش زنگ زدم سالم خوشحال خوب بود پدرم  ....دیدم درب خونه باز نمیکنه هرجور بود در و باز کردم دیدم همه نفسم یک جوری خوابیده ک انگار چند سال خوابیده بود .....

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.