سلام دوستان سال ۱۴۰۲هم برا من خوب بود هم بد هم زیاد خندیدم و هم زیاد گریه کردم سال عجیبی بود تو زندگی من سالی بود ک ازدواج کردیم و مستقل شدیم ولی بعد اوم خیلی چالش برانگیز بود برام فکر نکنم این سال و اتفاق هاش هیچ وقت یادم بره برا شما چطور بود امسال دوستان دوسش داشتید ی ن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ممنون عزیزم انشاءالله 🤲 تو هم به خدا و مصلحتش شک نکن این یک امتحان بوده نزار از این امتحان ...
من کل زندگیم درحال امتحان بودم عزیزم بعد۷ سال با ای وی اف باردار شده بودم ... کلی عذاب دیگه برات بگم اشکت درمیاد.. دیگه ن این دنیاشو میخام ن اون دنیاشو .. بازم ممنون ایشالا غمت کمرنگ میشه برات قدر گل پسرهاتو بدون🖤
خدا رحمت شون کنه تکیه گاه آدم ن با رفتنشون پشت آدم خالی میشه من پدربزرگ م ۲سال پیش فوت شدن هنوز دلم ...
خدا رحمتشون کنه
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.