سلام دوستان سال ۱۴۰۲هم برا من خوب بود هم بد هم زیاد خندیدم و هم زیاد گریه کردم سال عجیبی بود تو زندگی من سالی بود ک ازدواج کردیم و مستقل شدیم ولی بعد اوم خیلی چالش برانگیز بود برام فکر نکنم این سال و اتفاق هاش هیچ وقت یادم بره برا شما چطور بود امسال دوستان دوسش داشتید ی ن
عالی ترین سال زندگیم بود چون مادر شدن رو دارم حس میکنم خدایا قربون بزرگیت برم شکرت خدایا شکرت بابت این نعمت بزرگت صد هزار مرتبه شکرت خلق کننده تمام جهان
خدا رحمتش کنه میدونم سخته ولی انسان باید قوی باشه شما هم خدا و همسر و فرزندانت را داری پس قوی باش&nb ...
خدا بهم یک خواب آروم و یک قبر کنار پدرم بدهکاره چون میدونست ک من چقدر تنها و بیکسم
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
نه بدترین سال عمرم ک گند زد ب سال های بعدم تک فرزندم خودم پدرم و مادرم فوت شدند پدرم ک با ...
عزیزم😔🖤امیدت بچه هات باشن اونان ک برات میمونن پدرومادر ی روز قراره ترکمون کنن😔منکه مادرم و بچمو از دست دادم چی بگم حالت بدتر از من ک نیس؟ امید وار باش بخاطر بچه هات💔
پدرم سکته مغزی مادرم بیماری خودایمنی داشت پدرم دو سال نیم بعد از مادرم
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.