2777
2789
عنوان

سال ۱۴۰۲ سال خوبی بود براتون ی ن😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اختلاف بدترین سال عمرم بود اگه هزار بار دیگه بدنیا بیام بازم  سالی به این نحسی نخواهم داشت

برا منم نیمه ی دوم امسال خیلی بد بود نکته ی بدش اینه ک خودم بودم و خودم🤧ولی گذشت دیگه هم تکرار نشه انشاالله 

عشقمو بعد دوسال دیدم، اما متوجه شدم عاشق یکی دیگس زیباترین لحظه، لحظه دیدنش بود. غم انگیز ترین لحظه ...

درک میکنم شکست عاطفی خیلی سخته ولی باید باهاش کنار اومد شاید خدا آدم خیلی بهتری رو تو مسیر زندگی ت قرار بده غصه ش رو نخور😉

نه بدترین سال عمرم ک گند زد ب سال های بعدم تک فرزندم خودم پدرم و مادرم فوت شدند 

پدرم ک با رفتنش همه چیزم برد و کمرم شکست دیگ هیچکس ندارم یک تنها بدبخت ک دیگ زندگی و بچه هام هم علاقه ای ندارم بهشون 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

بد شروع شد بعد خوب شد ولی بد تموم شد

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.