از بچگی فانتزیم اینه یکی بیاد بگه من همیشه دوستت ذاشتم همیشه از دور حواسم بهت بود🥲..روزای سختت همیشه ب یادت بودم...توعروسیا چشمم بهت بود...ولی هیچ خبری نیس🤕😬
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر فامیلشون عاشقش بود بعد رفتن جشن یدونه از پولک یا منجق چیزی از لباسش افتاده یارو برده قایم کرده میگه بعد ازدواج نشونم داد گفت یادت فلان جشن لباست .اون پولک همون لباسه
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^