2777
2789

این نیز بگذرد چه موقع در وجودمان فعال میشود:

چه موقع موقع غم و مشکل زیاد ناراحت نمیشوم
و چ موقع موقع از شادی و موفقیتم زیاد شاد نمیشوم و تعادم رو حفظ میکنم: موقعی که به شادی معنوی رسیده باشید
یعنی زمانی که طعم شادی و قدرت و ثروت  روحی و معنوی رو چشیده باشید

ان زمان دیگر میدانید غم های دنیایی گذریست زیرا در نظام الهی روز به روز شادی در زندگی شما افزایش میابد زیرا میدانید شادی که از طرف خدا می اید هم پایدار است هم در حال افزایش

موقعی شما موقع فقر و تنگدستی غمگین نمیشود و موقع رسیدن به پول و موقعیتی زیاد خوشحال نمیشود که: به ثروت معنوی برسید

ان زمان که طعم  ثروت و روزی الهی رو میچشید دیگر ثروتی که خودتان بدست می اوردید برایتان یک بچه بازیست

برای درک آن شما تصور کنید که اولین‌ بار تفنگ واقعی رو بدستتان داده اند ؛ سپس بعد از ان یک تفنگ اسباب بازی بچگانه دستتان دهند،،، تفنگ اسباب بازی چقدر شما را خوشحال میکند؟ بسیار ناچیز 
زیرا شما تفنگ واقعی دارید
ثروتی که خودتان و از طریق ذهنتان یا از طزیق هوشتان یا از طریق بازوهایتان یا از طزیق هر تللاشی که شما برایش انجام داده اید بدست اورید در مقابل ثروت معنوی( الهی) بسیار ناچیز و بچکانه و اسباب بازی گونه و غیر واقعی و ناپایدار هست

من به شما ثروت معنوی ( رزق الهی) رو پیشنهاد میکنم چرا؟! 
چون ثروتی که خودتان از طزیق فکر و هوش و تلاش و استعدادتان بدست می اورید بسیار استرس اور است

شما همش استرس دارید که نکند مثلا این ماه حقوقم کمتر باشد 
نکند فروشم کمتر شود
نکند کسب و کارم از بین رود
نکند رقیبم فردشش بیشتر شود و من فروشم کم
نکند اشتباهی کنم از سر کار اخراج شوم

اما ثروت معنوی این ها را ندارد 
بدون هیچ استرسی
بدون هیچ نگرانی ای

ثروت معنوی همیشگی و پایدار است 
ثروت معنوی همیشه در افزایش است
ثروت معنوی نیاز به تلاش و دغدغه و نگرانی ای ندارد

یک بار که ثروت معنوی را بچشید ان زمان دیگر  این درامدی که دارید کم شود شما دیگر غمگین نخواهید و اگر زیاد هم شود باز شما زیاد خوشحال نمیشود زیرا این ها ناپایدارند و لچگانه و بسیار کم
‌..
ان زمان است که بیاد خواهیو اورد ایه ای از قران را که بچگی میخواندیم:
 ترجمه : مطاع دنیا در مقابل مطاع آخرت ( ثروت معنوی) قلیل است
و ناگهان اشک شوق از چشمانتان جاری خواهد شد

تنها راه فعال شدن این نیز در وجودتان همین است
که بروید دنبال شادی معنوی 
زیرا همیشه در حال افزایش است