2777
2789

لطفا من برا استرس وسواس اینا نواز مغز امواج فعال نشون داده دکتر اینو داده چهار روز اول یک چهارم گفته بخورم بعد تا یه هفته نصف بعد یک الان امروز روز آخر ک باید یک چهارم بخورم از فردا نصف نمیدونم چرا یکم خوابم میاد کسی خورده چه عوارضی داشته براش؟ خوب میشم آیا؟ 😔

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..

یکی از اقوام من به دلیل استرس بهش همین و دادن،اینقدر براش خوب بوده که میگه کاش زودتر میخوردم،البته دارو رو افراد مختلف اثرات متفاوت داره،ایشالله بهت بسازه قرص خوبیه.سر خودم قطع نکنی داروی اعصاب و.

یکی از اقوام من به دلیل استرس بهش همین و دادن،اینقدر براش خوب بوده که میگه کاش زودتر میخوردم،البته د ...

بعد چقد روش اثر گذاشته من روز چهارم امروز ک باید بخورم کلونازپام پراپرنول هم داده عوارضی نداشته براش؟ 😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد چقد روش اثر گذاشته من روز چهارم امروز ک باید بخورم کلونازپام پراپرنول هم داده عوارضی نداشته براش ...

ببین داروی اعصاب حداقل تا دوهفته باید استفاده کنی تا اثرش و ببینی،فعلا بی تابی نکن و تجویز دکترت و عمل کن،نگران نباش بعد یه مدت که تنظیم بشی داروهات و کم میکنه یا ممکنه کلا قطع بشه،صبوری میخواد عزیزم،در کنارش ورزش وو فعالیت بدنی داشته باش برات خوبه.

ببین داروی اعصاب حداقل تا دوهفته باید استفاده کنی تا اثرش و ببینی،فعلا بی تابی نکن و تجویز دکترت و ع ...

آخه کلن نمیدونم چیشد گیج منگم بودم از یه مدت بعد عدم تمرکز گرفتم تو نوار مغز امواج فعال نشون داده نمیدونم یعنی چی دکتر گفت برا اونه مثلا همش دلم میخواد کلمات تکرار کنم یا هجی کنم نمیدونم یا فکر منفی دارم 😭😓الانم یکم خوابم گرفته یا به گوشی نگاه میکنم سرم گیج میره بعضی وقتا یا به متن کتاب نمیدونم علتش چیه سردردم دارم 

اضطراب زیاد دارم برم مغز اعصاب یا روانپزشک

مغز اعصاب من رفتم 😓هر دو خوبه ولی اگ نوار مغز میخای باید مغز اعصاب بری فک کنم فرقی ندارن با هم در کل 

آخه کلن نمیدونم چیشد گیج منگم بودم از یه مدت بعد عدم تمرکز گرفتم تو نوار مغز امواج فعال نشون داده نم ...

ایشالله چیز مهمی نیست خوب میشی،یه ماهی این داروهارو استفاده کن تاثیری ندیدی دکترت و عوض کن،نوار مغزتم به یه دکتر دیگه نشون بده نظر یکی نباشه فقط.

ایشالله چیز مهمی نیست خوب میشی،یه ماهی این داروهارو استفاده کن تاثیری ندیدی دکترت و عوض کن،نوار مغزت ...

بعضیا میگن ممکنه افکار خودکشی داشته باشی یا نه! چون نصف میخورم 😓بعد یه ماه خیلیا میگن تاثیر میزاره آره؟ 

ام آر آی همه چی کامل مشخص میشه ‌؟ این مدل ک من گرفتم وسواس مطالعاتی یا وسواس فکری؟ 😔

ایشالله چیز مهمی نیست خوب میشی،یه ماهی این داروهارو استفاده کن تاثیری ندیدی دکترت و عوض کن،نوار مغزت ...

بعضیا اینجا میگفتن فراموشی میاره؟ درست ک نیست نه؟ اون فامیلتون الان خوبه حالش 

بعضیا اینجا میگفتن فراموشی میاره؟ درست ک نیست نه؟ اون فامیلتون الان خوبه حالش 

آره بابا خوبه ماشالله،حالا تو به حرف بقیه کار نداشته باش کلا خیلیا به داروی اعصاب روی خوش نشون نمیدن و توصیه های بیخود میکنن،نگران نباش حرف دکترت مهمه نیاز داشتی که برات نوشته.

آره بابا خوبه ماشالله،حالا تو به حرف بقیه کار نداشته باش کلا خیلیا به داروی اعصاب روی خوش نشون نمیدن ...

😓😓عوارضش تو برگش دیدم نوشته بود تشنج اینا دکتر بهم ضد تشنج هم داده اسمش لوبل به اونم داده بود؟ چون من سابقه تشنج ندارم آخه هفته های اول مصرفش حالش بدتر نشده بود؟